Våra samarbetspartners

JHW Coaching har olika samarbetspartners inom bland annat chef-, coach-, kommunikation- och ledarskaps utbildning, träning, kost och gruppresor. Håll utkik under AKTUELLT så ser du vad som är på gång. 

 

Om våra samarbeten

bild anna.jpg

BODY & MIND CAMP

Body & Mind Camp har sitt fotfäste i hållbar hälsa och arrangerar olika gruppresor med höga krav på kvalitet och bemötande och med fokus på mental och fysisk träning, god mat och nätverkande. Grundare Anna Lindstedt har sitt engagemang i att skapa mötesplatser för individer, team och företag där alla mår bra och utvecklas.

Aktuellt: Häng med på träningsresa till Portugal 20-25 sept 2018 med Body & Mind Camp och JHW Coaching. Klicka här för bokning & mer information. www.bodymindcamp.se


_MG_0851_F-gruppen.jpg

F-Gruppen

F-gruppen är ett nationellt forum som skapar förutsättningar för hållbara och utvecklande karriärer för föräldrar under småbarnsåren. De arrangerar inspirationsföreläsningar, nätverksträffar och driver SPIRA; ett program som skapar balans mellan arbete och familj. Läs mer om samarbetet.

logo-low.png

Aktuellt: Jennifer Hässler Wallenborg är föreläsare, gruppcoach och utbildare på SPIRA-program. Nu går det att boka sig 2018! Intresseanmälan För mer information klicka här.


170322 Alexander Holmberg_12A8893.jpg

Ledarbildarna

Ledarbildarna driver utbildningar inom ledarskap, coaching och kommunikation. Deras passion och engagemang är deltagarens utveckling, förändring och nästa steg. Ledarbildarna är ytterst omsorgsfulla i sin ambition att ständigt utveckla utbildning, innehåll och deltagarens upplevelse och lärande.

 

Aktuellt: I höst genomförs den efterlängtade fortsättningsutbildningen till "Det tydliga ledarskapet". Läs mer om våra utbildningar här www.ledarbildarna.se


charlotte F.

Charlotte Fredriksson är Kost- & näringsrådgivare, Yogalärare och meditationsinstruktör. Hon vägleder människor till bästa möjliga livsstil och hälsosam balans. Genom att skapa en stark och hållbar inre hälsa är det möjligt att möta vardagens utmaningar. Charlotte hjälper företag med skräddarsydda friskvårdsprogram som ökar medarbetares motivation och arbetsglädje.

 
logotyp-charlotte-f-röd-3.png

Aktuellt: Charlotte är kostrådgivare, yogalärare och meditationsinstruktör på Body & Mind och tidningen Topphälsas träningsresor. För mer info www.charlottef.se


IMG_1118.jpg

In Connection

InConnection hjälper individer och grupper att öka medvetenheten om sina drivkrafter och nuvarande beteenden. Med mindfulness som verktyg erbjuder InConnection kurser, föreläsningar, inspirerande events och retreats för ett ökat fokus & produktivitet, en ökad närvaro i vardagen och ett ökat välmående i stort. Anna Reuterswärd har bakgrund inom HR och är grundare av InConnection. 

IC-LOGO-3.jpg

Aktuellt: Inspirationsdag 14/4 - en heldag för dig! I samarbete med JHW Coaching och Charlotte F! Läs mer! För mer info www.inconnection.nu