Våra samarbetspartners

JHW Coaching arbetar med samarbetspartners för att kunna möta var kunds unika behov. Håll utkik under AKTUELLT så ser du vad som är på gång. 

 

Om våra samarbeten

AMAZING (002).jpg

Amazing Leaders

JHW Coaching är en del Amazing Leaders - ett nätverk med lång erfarenhet av att utveckla personligt ledarskap och individers emotionella talang. Genom väl definierade processer, i form av mänskligt samt digitalt stöd, möjliggörs effektiva ledarkulturer och högpresterande team. Amazing Leaders levererar transformerande EQ utveckling och skapar hållbar tillväxt hos företag.

Läs mer om Amazing Leaders här


_MG_0851_F-gruppen.jpg

F-Gruppen

F-gruppen är ett nationellt forum som skapar förutsättningar för hållbara och utvecklande karriärer för föräldrar under småbarnsåren. De arrangerar inspirationsföreläsningar, nätverksträffar och driver SPIRA; ett program som skapar balans mellan arbete och familj. Läs mer om samarbetet.

logo-low.png

Aktuellt: Jennifer Hässler Wallenborg är föreläsare, gruppcoach och utbildare på SPIRA-program. Nu går det att boka sig 2019! Intresseanmälan För mer information klicka här.


charlotte F.

Charlotte Fredriksson är Kost- & näringsrådgivare, Yogalärare och meditationsinstruktör. Hon vägleder människor till bästa möjliga livsstil och hälsosam balans. Genom att skapa en stark och hållbar inre hälsa är det möjligt att möta vardagens utmaningar. Charlotte hjälper företag med skräddarsydda friskvårdsprogram som ökar medarbetares motivation och arbetsglädje.

 
logotyp-charlotte-f-röd-3.png

Aktuellt: Charlotte är kostrådgivare, yogalärare och meditationsinstruktör på Body & Mind och tidningen Topphälsas träningsresor. För mer info www.charlottef.se


IMG_1118.jpg

In Connection

Anna Reuterswärd är HR specialist, handledare och mindfulnessinstruktör och grundare av InConnection som erbjuder verktyg för att koppla av, uppleva mer närvaro och en ökad förmåga att fokusera i vardagen. Genom föreläsningar och utbildningar hjälper hon dig att öka medvetenheten om din situation, dina relationer och dina nuvarande beteenden för att kunna realisera önskad utveckling. 

NY Logga_IC_green kopia.png

Aktuellt: Inspirationsdag 14/4 - en heldag för dig! I samarbete med JHW Coaching och Charlotte F! Läs mer! För mer info www.inconnection.nu


bild anna.jpg
 

BODY & MIND CAMP

Body & Mind Camp har sitt fotfäste i hållbar hälsa och arrangerar olika gruppresor med höga krav på kvalitet och bemötande och fokus på mental och fysisk träning, god mat och nätverkande. Grundare Anna Lindstedt har sitt engagemang i att skapa mötesplatser för team och företag där alla mår bra och utvecklas.

Aktuellt: Häng med på träningsresa till Portugal 20-25 sept 2018 med Body & Mind Camp och JHW Coaching. Klicka här för bokning & mer information. www.bodymindcamp.se