Öka motivationen, få nya perspektiv och stärk ditt team

Vi erbjuder föreläsningar för team, ledare och medarbetare  

Varje uppdrag anpassas efter målgrupp och inspirerar såväl företagsinternt som på nätverksträffar och större event/evenemang. Nedan finns förslag på efterfrågade ämnen. Önskar du annat innehåll? Hör av dig så berättar vi mer!

DU får

 • Ny energi, motivation och nya perspektiv

 • Verktyg inom coaching, kommunikation, självledarskap och personlig utveckling

 • Lärdom, inspiration, aha-upplevelser och praktiska exempel

 • Skratt, övningar, samtal och reflektion


närvarande med mycket energi

Jennifer Hässler Wallenborg är en aktivt anlitad föreläsare inom coaching, motivation, självledarskap, personlig utveckling och förändring. Jennifer inspirerar och berör genom att varva metoder med praktiska exempel och personliga erfarenheter. Hon utgår alltid från det riktiga - och det viktiga. I vardagen går allt väldigt snabbt och sällan reflekterar vi över våra val och invanda mönster. Efter en inspirationsföreläsning får du många aha, insikter och nya perspektiv.

Jennifer har en unik förmåga att skapa rätt atmosfär så att deltagarna får utrymme att tro på sig själva, tänka nytt, känna efter och se möjligheter. Varje föreläsning lyfter även det magiska hur:et. Vad blir ditt första steg till positiv förändring?  

Läs mer om Jennifer här 


EXEMPEL PÅ efterfrågade FÖRELÄSNINGAR & Workshops

 (Läs mer om workshops här.)

 • Coaching som tar dig dit du vill. Om kraften i coaching, självledarskap, eget ansvar, drivkrafter och lärande för livet. Läs mer

 • Förändra andra genom att förändra dig själv! Om coachande ledarskap och möjligheter att påverka genom coaching. Läs mer

 • Just run! Från motgång till medgång. Om att våga börja nånstans och tro på sig själv. Vad blir ditt första steg till positiv förändring? Läs mer

 • Vad ska du bli när du blir stor? Hitta ditt "why" och identifiera dina drivkrafter. Om att våga byta jobb och följa sina drömmar. Läs mer

 • Följ din dröm - annars följer du någon annans!
  Är du också trött på krav, måsten och borden? Så lever du mer värderingsstyrt och når längre . Läs mer

 • Styr du dina tankar eller styr tankarna dig?
  Ta kontroll och ansvar över ditt liv via mental träning. Läs mer

 

urval referenser

En fantastisk föreläsning/workshop! Mycket personligt vilket skapar förtroende. Jennifer känns tydlig och säker på det hon talar om. Hon vågar utmana åhörarna och få dem att tänka till vilket verkligen berör. Synd att vi bara hade en timme..:)”
 Ylva Bäckström, grundare av nationella nätverket F-gruppen

Ylva Bäckström, grundare av nationella nätverket F-gruppen

 
fQRgG-5YiRneQhOe_400x400.jpg
logo-low.png
Bonnier-magazines.jpg
LoggaBW1.jpg

Bonnier Magazines & Brands, Tidningen Mama
Föreläsning på tidningen Mamas karriärsevent tillsammans med Isabella Löwengrip. Över 200 deltagare. Läs mer 

F-gruppen (nationellt nätverk) 
Löpande föreläsningar på nätverksträffar, gruppcoachingar och utbildningar. Läs mer

Businesswomen.se
Inbjuden som månadstalare på nätverkets för talangfulla kvinnor i karriären. Läs mer

Inspirationsdagen
Huvudtalare på fullbokade eventet "Inspirationsdagen" i Saltsjöbaden. Läs mer


URVAL AV FÄRDIGA FÖRELäsningar

Kraften i coaching och lärande för livet

Coaching utmanar, den utvecklar, den stärker. Vad skulle kunna hända om du testade coaching? Vad har du för styrkor du vill använda dig mer av och vad hindrar dig för att leva fullt ut?

Coaching får individer och företag att nå sin fulla potential. Hur då? Denna föreläsning lyfter fram vikten av att alltid först hitta det högre syftet och långsiktiga målet - innan du konkretiserar delmål och väljer riktning. Med humor och konkreta exempel får lyssnarna omvärdera sin verklighet och invanda förställningar. Genom att blanda personliga insikter med tänkvärda metoder inspirerar Jennifer till att våga öppna upp och tänka nytt, tänka om. För med handen på hjärtat - vad är alternativet om vi inte gör det? Utvecklar vi inte oss själva - avvecklar vi oss själva..

Förändra andra genom att förändra dig själv

Praktiska verktyg för att nå och påverka andra dit du vill

Alla människor behöver bekräftelse och det som uppmärksammas utvecklas. Vi lär oss från barnsben att utveckla de egenskaper och beteenden som ger oss uppskattning och det fortsätter i våra vuxna och arbetsmässiga liv. När du lyfter du fram och fokuserar på det positiva hos andra människor kommer deras styrkor automatiskt att växa. Du får praktiska metoder för att ge feedback, återkoppla och kommunicera så att andra människor förstår och vill följa efter.  Genom att förändra din egen kommunikation och ditt förhållningssätt som ledare och/eller medarbetare kan du göra mer skillnad. 

Just run! Om att våga testa och kasta sig ut

Från motång till medgång. Vad väntar du på?

798017_1060_0017.jpg

Planera, planera och planera. Ibland handlar det också om att bara våga göra. Kasta sig ut, testa - och se vad som händer. Våga utmana sig själv och lära längs vägen. För hur mycket vi än förbereder oss finns det aldrig några garantier. Att vänta eller inte göra något är också ett val. Vad väntar du på? Det viktigaste är att vi tar ett steg i den riktning som känns rätt här och nu. För det är det enda vi faktiskt äger kontrollen över.

2016 bestämde sig Jennifer två timmar innan Stockholm Maratons start för att delta trots att hon inte förberett sig eller aldrig tidigare sprungit längre än en mil. Med en enorm vilja, envishet och målmedvetenhet sprang hon i mål på 3,54. Idag tvivlar hon på att hon hade fått ett bättre resultat om hon tränat för det. Vad var det som drev henne? Jennifer inspirerar och berör genom att berätta om prestationskrav, rädslan över att misslyckas, modet att börja lyssna på sin egen vilja och kraften i att via coaching identifiera sina sanna drivfaktorer. Vilka är dina drivfaktorer?

om Karriärsval och att våga byta bana i arbetslivet

Vad ska du bli när du blir stor? Hitta ditt "why" och framhäv dina sanna drivkrafter

Tyvärr slutar vi ofta att ställa oss den frågan som vuxna. Som barn tillåter vi oss att drömma och ser möjligheter istället för begränsningar. Det viktiga är inte var du befinner dig idag - utan vad du skulle vilja göra om du kunde välja fritt? Jennifer valde att skrota sin karriär inom sponsring och varumärkesfrågor för att tänka om och tänka nytt. Satsa på det hon faktiskt brinner för nämligen utveckling av individer, företag och personlig utveckling. För det finns alltid en annan väg. Du måste bara våga se den och ta första steget i rätt riktning. Jennifer inspirerar och hjälper lyssnarna att via enkla metoder hitta sina inre drivkrafter och att sen också lyssna och agera på dem.

Följ din dröm- annars följer du någon annans

Vad skulle hända om du byter ut "jag måste" till "jag vill"? Måste du fortfarande? Eller vill du kanske egentligen något annat?

Vi lever i en digitaliserad och ständigt uppkopplad värld full med möjligheter. Vi är hårt drillade med vetskapen om allt som ligger framför våra fötter. Men med möjligheter följer även känslor av måsten och borden och förväntningar på hur vi tror att vi ska leva, bör prioritera eller vara. Det är viktigare än någonsin att ta ansvar för sitt eget "why" och mening med livet. Skiljer vi på sak och person lär vi oss bättre hantera motgångar, nå våra drömmar och nå dit vi vill. Den här föreläsningen ifrågasätter och utmanar invanda mönster, valda sanningar och värdet av att prioritera och synliggöra sina värderingar. Du får verktyg för att identifiera vad du verkligen vill, mod att ta ansvar för det och agera därefter. 

Styr dina tankar med mental träning - annars styr tankarna dig

Vi har alla hamnat i negativa tankebanor någon gång. Fastnad i destruktiva mönster och hindrat oss själva till att uppnå eller utföra det vi faktiskt vill. En känsla av maktlöshet infinner sig och ofta en bild av misslyckande. Vi vet att vi kan och är kapabla, ändå gör vi precis tvärtom. Hur gör man för att bryta dåliga vanor, tänka positivt och ta kommando över sin kommunikation och sitt beteende? Forskning visar att mental träning är oerhört effektiv och kan styra hjärnan till att utföra det du vill att den ska göra. Med träning kan du ta kontroll över dina tankar - innan de tar kontroll över dig. Jennifer inspirerar med praktiska exempel, enkla metoder och personliga exempel.