Öka motivationen, få nya perspektiv och stärk ditt team

föreläsningar för team, ledare och medarbetare  

Behöver ditt team ny energi, motivation eller inspiration? En föreläsning ger dig aktuell kunskap, praktiska exempel, nya insikter och konkreta verktyg för att skapa utveckling och lärande. Vi föreläser inom motivation, personlig utveckling, ledarskap, arbetsglädje, engagemang och kommunikation. Med tid för reflektion, övningar och aha-upplevelser är en inspirationsföreläsning en utmärkt start på såväl individer som gruppers utveckling.

Hör av dig så hjälper vi dig att skräddarsy innehållet efter dina behov!

Aktuella ämnen:

 • Hållbart personligt ledarskap i en snabbt föränderlig värld

 • Ledarskapet som motiverar och skapar en lönsam kultur

 • Coaching som tar dig och din verksamhet dit du vill

 • Allting börjar med ett varför! Verktyg för att identifiera syftet och sätta meningsfulla mål

 • Följ din dröm - annars följer du någon annans!


EXEMPEL PÅ GENOMFÖRDA FÖRELÄSNINGAR

 • Coaching som tar dig dit du vill. Om kraften i coaching, självledarskap, eget ansvar och lärande för livet. Läs mer

 • Just Run! Från motgång till medgång. Om att våga börja nånstans, tro på sig själv och skapa positiv förändring. Läs mer

 • Allting börjar med ett varför. Hitta ditt "why" och ditt syfte genom att identifiera dina drivkrafter och värderingar. Läs mer

 • Utgå från värderingarna och sätt motiverande mål
  Är du också trött på krav, måsten och borden? Hitta motivationen genom att fokusera och prioritera. Läs mer

 • Styr du dina tankar eller styr tankarna dig?
  Ta kontroll och ansvar över ditt liv med ökad självmedvetenhet om din kommunikation och ditt beteende. Läs mer


närvarande med mycket energi

Jennifer Hässler Wallenborg är en aktivt anlitad föreläsare inom coaching, motivation, självledarskap, personlig utveckling och förändring. Jennifer inspirerar och berör genom att varva metoder med praktiska exempel och personliga erfarenheter. Hon utgår alltid från det riktiga - och det viktiga. I vardagen går allt väldigt snabbt och sällan reflekterar vi över våra val och invanda mönster.

Jennifer har en unik förmåga att skapa rätt atmosfär så att deltagarna får utrymme att tro på sig själva, tänka nytt, känna efter och se möjligheter. Varje föreläsning lyfter även det magiska hur:et. Vad blir ditt första steg till utveckling och positiv förändring?  

Läs mer om Jennifer här 


 

urval referenser

En fantastisk föreläsning/workshop! Mycket personligt vilket skapar förtroende. Jennifer känns tydlig och säker på det hon talar om. Hon vågar utmana åhörarna och få dem att tänka till vilket verkligen berör. Synd att vi bara hade en timme..:)”
Ylva Bäckström, Executive Search and Leadership Consulting Alumni samt grundare av nationella nätverket F-gruppen

Ylva Bäckström, Executive Search and Leadership Consulting Alumni samt grundare av nationella nätverket F-gruppen

 
Hanndelsdagarna logga.png
fQRgG-5YiRneQhOe_400x400.jpg
logo-low.png
Bonnier-magazines.jpg
LoggaBW1.jpg

REFERENSER

Stockholms Handelshögskola, Handelsdagarna
Föreläsning på Stockholms största årliga karriärsmässa. Läs mer

Bonnier Magazines & Brands, Tidningen Mama

Föreläsning på tidningen Mamas karriärsevent tillsammans med Isabella Löwengrip. Över 200 deltagare. Läs mer 

F-gruppen (nationellt nätverk) 
Löpande föreläsningar på nätverksträffar, gruppcoachingar och utbildningar. Läs mer

Businesswomen.se
Inbjuden som månadstalare på nätverkets för talangfulla kvinnor i karriären. Läs mer

Inspirationsdagen
Huvudtalare på fullbokade eventet "Inspirationsdagen" i Saltsjöbaden. Läs mer


URVAL AV FÄRDIGA FÖRELäsningar

Kraften i coaching och lärande för livet

Coaching utmanar, utvecklar, stärker. Vad skulle kunna hända om du testade coaching?

Coaching får individer och företag att nå sin fulla potential. Hur då? Denna föreläsning lyfter fram vikten av att alltid börja med det högre syftet och långsiktiga målet - innan du konkretiserar delmål och väljer riktning. Med humor och konkreta exempel får lyssnarna omvärdera sin verklighet och invanda förställningar. Genom att blanda personliga insikter med tänkvärda metoder inspirerar Jennifer till att våga öppna upp, tänka nytt och tänka om.

Just run! Om att våga testa och kasta sig ut

798017_1060_0017.jpg

Från motång till medgång. Att hantera nu:et heller än att oroa sig för vad som kan gå fel.

Hur mycket vi än planerar finns det aldrig några garantier - särskilt i en värld full av förändring. Ofta handlar det om att bara börja. Våga utmana sig själv och ha tillit till att lära längs vägen.

2016 bestämde sig Jennifer två timmar innan Stockholm Maratons start för att delta trots att hon inte förberett sig eller aldrig tidigare sprungit längre än en mil. Med en enorm vilja, envishet och målmedvetenhet sprang hon i mål på 3,54. Idag tvivlar hon på att hon hade fått ett bättre resultat om hon tränat för det. Vad var det som drev henne? Jennifer inspirerar och berör genom att berätta om prestationskrav, rädslan över att misslyckas, modet att börja lyssna på sin egen vilja och kraften i att via coaching identifiera sina sanna drivfaktorer.

Här och nu är det enda vi äger kontrollen över. Denna föreläsning ger dig praktiska exempel för att ta reda på vad du vill börja med och sluta med för att ta dig fram i önskad riktning,

Allting börjar med ett varför

Hitta ditt "why" och framhäv dina sanna drivkrafter

Jennifer inspirerar och hjälper lyssnarna att via enkla metoder hitta sina inre drivkrafter - och sen ge verktygen för att lyssna och agera på dem. Som barn tillåter vi oss att drömma och ser bara möjligheter. Som vuxna fastnar vi lätt i invanda mönster och föreställningar. Jennifer valde att skrota sin karriär inom sponsring och varumärkesfrågor för att tänka om och tänka nytt och satsa på det hon verkligen brinner för. Det finns alltid en annan väg. Du måste bara våga stanna upp och se den - och sen ta första steget i rätt riktning. Denna föreläsning ger dig insikter och metoder för en omstart.

Konsten att leva mer värderingsstyrt

Vad skulle hända om du byter ut "jag måste" till "jag vill"? Måste du fortfarande? Eller vill du kanske egentligen något annat?

En digitaliserad och uppkopplad värld full med möjligheter innebär också tusentals beslut att navigera bland, något som ofta stressar och oroar oss. Hur ska jag prioritera? Vilka mål är viktigast för mig? Den här föreläsningen hjälper dig att skapa målbilder utifrån dina värderingar och förmågor, vilket är en förutsättning i ett samhälle i ständig förändring. När du vet vad som är viktigast för dig blir det per automatik enklare att prioritera. Du får verktyg för att identifiera vad du verkligen vill, mod att ta ansvar för det och agera därefter. 

Styr dina tankar med mental träning - annars styr tankarna dig

Många gånger säger vi en sak, men gör precis tvärtom. Hur gör man för att bryta dåliga vanor, tänka positivt och ta kommando över sin kommunikation och sitt beteende? Forskning visar att coaching och mental träning är mycket effektfulla metoder för att styra hjärnan till att utföra det du vill att den ska göra. Med träning kan du ta kontroll över dina tankar och ditt beteende - och därmed även ditt resultat. Jennifer inspirerar med praktiska exempel, enkla metoder och personliga exempel.