Vi skapar bättre företagsresultat genom att stärka och utveckla team, ledare och medarbetare genom EQ och coaching.

Lyft det personliga ledarskapet och nå nya resultat

JHW Coaching utvecklar människor utifrån ett helhetsperspektiv, via coaching och emotionell intelligens (EQ). Genom att stärka det personliga ledarskapet i team och grupper skapar vi ökad tillväxt och hållbarhet för företaget. Skräddarsydda processer och kraftfulla verktyg tar fram det bästa i varje individ. Vi erbjuder coaching, program & workshops och föreläsningar som leder till ökad självmedvetenhet, tydlig kommunikation, motiverade medarbetare och effektfulla ledarkulturer.

nyttja er fulla potential och öka tillväxten

INDVIDUELL COACHING

PERSONLIG UTVECKLING

Med rätt frågor utmanas din verklighet och du lär dig se nya vägar, alternativ och resurser för att nå dina mål. Vi identifierar och klargör kundens nuläge och önskade läge. Via skräddarsydda coachingprocesser konkretiserar och tydliggör vi därefter handling- och aktivitetsplan som tar dig och ditt företag till nya höjder.
Läs mer

FÖRELÄSNING

INSPIRATION & MOTIVATION

Vill du öka motivationen, energin och självledarskapet i ditt team? Få inspiration och verktyg för att stärka det positiva, fokusera rätt och se nya möjligheter. Ni utmanas och utvecklas för att nå framgång och bättre resultat. Vi föreläser om coaching, personlig utveckling, förändring & ledarskap bl.a.
Läs mer

PROGRAM & WORKSHOP

EFFEKTIVA LEDARKULTURER & FRAMGÅNGRIKA TEAM

Interaktiva workshops är den mest effektiva formen i utvecklingsarbetet med team och grupper. Varje program skräddarsys efter ditt teams behov. Ni får praktiska metoder och verktyg för att skapa önskad positiv förändring, öka samarbetet och agera mer mål- och värderingsstyrt. 
Läs mer


AMAZING LEADERS - FÖR FLER ENASTÅENDE LEDARE    JHW Coaching har utökat sin verksamhet och är en del av  Amazing Leaders Network.  Det ger oss bättre möjligheter att möta den stora efterfrågan som finns hos ledare, team och medarbetare som vill utvecklas i sitt ledarskap och lära sig leda dynamisk.   Läs mer om samarbetet här!

AMAZING LEADERS - FÖR FLER ENASTÅENDE LEDARE

JHW Coaching har utökat sin verksamhet och är en del av Amazing Leaders Network. Det ger oss bättre möjligheter att möta den stora efterfrågan som finns hos ledare, team och medarbetare som vill utvecklas i sitt ledarskap och lära sig leda dynamisk.

Läs mer om samarbetet här!

Bild Amazing Crew.jpg

AKTUELLA UTVECKLINGSOMRÅDEN

questions-2245264_1280.jpg
  • Balans och hållbarhet – utveckla det personliga ledarskapet och lär dig hantera förändring

  • Högpresterande team – öka samarbetet och tilliten genom ett coachande förhållningssätt

  • Tydlig kommunikation – involvera, motivera och skapa effektiva ledarkulturer 

  • Coachande ledarskap – skapa framgång genom att engagera och stärka dina medarbetare

  • Lönsam kultur – fördjupa värderingsabetet och stärk självledarskapet


Coaching gav mig nya perspektiv. Nu vill jag sprida kraften i coaching till andra. JHW Coachings mål är att vara det självklara valet för indvider, team och ledare som vill utveckla sitt personliga ledarskap, skapa rätt kultur och bygga framgångsrika medarbetare.
— Jennifer Hässler Wallenborg / Grundare av JHW Coaching, del av Amazing Leaders Network

Aktuellt 2019

 

Save-the-date 3 sept - Välkommen på frukostseminarium

Ensure sustainable and dynamic growth by engaging Amazing Women Vi bjuder på frukost, verktyg och senaste forskningen kring ledarskap samt berättar hur kvinnor kan stärkas i sitt ledarskap och skapa mer hållbara och dynamiska team. Begränsat antal platser. Anmäl dig här!

LÄS MER

Amazing Women-bild_shutterstock_282021476.jpg
 

AMAZING WOMEN - LEDARPROGRAM FÖR KVINNOR

Över 100 modiga kvinnor från olika branscher har utvecklat sitt personliga ledarskap och utökat sitt personliga ledarskap via vårt ledarprogram. Utifrån emotionell intelligens, coaching, mentorskap och neuroscience stärker vi ledare som andra vill följa! Nästa program startar i okt 2019. Vill du nominera någon i ditt företag eller ansöka själv? Intresseanmälan

LÄS MER 

 

JHW Coaching karriärcoachar
på Handelsdagarna

Hur ska du välja rätt i en värld full av möjligheter? Hur kan du hitta ditt “why” för att enklare navigera i karriärsdjungeln? Jennifer Hässler Wallenborg är inbjuden att föreläsa om ett hållbart personligt ledarskap i en föränderlig värld på Handelsdagarna den 7 februari. Efter föreläsningen erbjuder Jennifer karriärcoaching för de studenter som är nyfikna på coaching vill veta mer.

LÄS MER

 

inbjuden att föreläsa på Acandos hälsovecka

I oktober var Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden att föreläsa för Acandos konsulter om Balans och Hållbarhet. Inspirationsföreläsningen innehöll verktyg och praktiska exempel för att skapa önskad tillvaro. Initiativet arrangerades av Michaela Wåhlberg som vill skapa förutsättningar för föräldralediga att få en balans mellan karriär och familj.

LÄS MER

Acando monter 2.jpg
 
business.jpg

JHW Coaching föreläser hos Busniesswomen.se

Den 16/5 var Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden som gästföreläsare på karriärsnätverket Businesswomen.se´s månadsträff. Temat var "Personlig utveckling - investera i dig själv". Jennifer delade med sig av kunskap, erfarenheter och praktiska verktyg som hjälper dig att nå dit du vill. Nätverkskvällen på Scandic Haymarket bjöd utöver detta på bubbel, nya kontakter och härlig energi!

LÄS MER