Vi skapar bättre företagsresultat genom att stärka och utveckla team, ledare och medarbetare.

Lyft det personliga ledarskapet och nå nya resultat

JHW Coaching utvecklar människor utifrån ett helhetsperspektiv. Genom att lyfta det personliga ledarskapet i team och grupper skapar vi ökad tillväxt och hållbarhet för företaget. Skräddarsydda processer och kraftfulla verktyg tar fram det bästa ur varje individ. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till ökad självmedvetenhet, tydlig kommunikation, motiverade medarbetare och effektfulla ledarkulturer.

nyttja er fulla potential och öka tillväxten

coaching

Med rätt frågor utmanas din verklighet och du lär dig se nya vägar, alternativ och resurser för att nå dina mål. Vi identifierar och klargör kundens nuläge och önskade läge. Via skräddarsydda coachingprocesser konkretiserar och tydliggör vi därefter handling- och aktivitetsplan som tar dig och ditt företag till nya höjder.
Läs mer

Föreläsning

Vill du öka motivationen, energin och självledarskapet i ditt team? Få inspiration och verktyg för att stärka det positiva, fokusera rätt och se nya möjligheter. Ni utmanas och utvecklas för att nå framgång och bättre resultat. Vi föreläser om coaching, personlig utveckling, förändring & ledarskap bl.a.
Läs mer

Workshop

Interaktiva workshops är den mest effektiva formen i utvecklingsarbetet med team och grupper. Varje workshop skräddarsys efter ditt teams behov. Ni får praktiska metoder och verktyg för att skapa önskad positiv förändring, öka samarbetet och agera mer mål- och värderingsstyrt. 
Läs mer


AKTUELLA UTVECKLINGSOMRÅDEN

questions-2245264_1280.jpg
  • Balans och hållbarhet – utveckla det personliga ledarskapet i en föränderlig värld

  • Högpresterande team – öka samarbetet och tilliten genom ett coachande förhållningssätt

  • Tydlig kommunikation – involvera, motivera och skapa effektiva ledarkulturer 

  • Coachande ledarskap – skapa framgång genom att engagera och stärka dina medarbetare

  • Lönsam kultur – fördjupa värderingsabetet och stärk självledarskapet


Coaching gav mig nya perspektiv. Nu vill jag sprida kraften i coaching till andra. JHW Coachings mål är att vara det självklara valet för indvider, team och ledare som vill utveckla sitt personliga ledarskap, skapa rätt kultur och bygga framgångsrika medarbetare.
— Jennifer Hässler Wallenborg / Grundare av JHW Coaching

Aktuellt 2018

Amazing Possibilities
- Erbjudande

När du ser en möjlighet kommer det ofta fler på vägen. Det är med glädje och stolthet som jag berättar att jag fått erbjudande om att bli en del av Amazing Leaders. De har arbetat med att utveckla det personliga ledarskapet och den emotionella intelligensen hos företag och ledare i snart 10 års tid. Värdet av nätverk, mentorskap och coaching är enormt idag, inte minst hos kvinnor i ledande positioner. Därför känns det extra roligt och viktigt att driva utvecklingen av ledarprogrammet Amazing Women.

LÄS MER

 

Fullsatt frukostseminarium 14/2 om personligt ledarskap

Bild12.png

Hur vet du att du är hållbar? Det var en av frågorna som diskuterades livligt på vårt seminarium om hållbart personligt ledarskap. Över 40 personer hade anmält sig och på plats fanns allt från HR-chefer till ledare, konsulter och entreprenörer. Det bjöds på god frukost, praktiska verktyg och övningar för att sätta sin intention för året. Hur kan ett personligt ledarskap jämföras med vågsurfing? Läs mer om våra reflektioner och se bilder från seminariet.

LÄS MER

 

JHW Coaching karriärcoachar på Handelsdagarna

Hur ska du välja rätt i en värld full av möjligheter? Hur kan du hitta ditt “why” för att enklare navigera i karriärsdjungeln? Jennifer Hässler Wallenborg är inbjuden att föreläsa om ett hållbart personligt ledarskap i en föränderlig värld på Handelsdagarna den 7 februari. Efter föreläsningen erbjuder Jennifer karriärcoaching för de studenter som är nyfikna på coaching vill veta mer.

LÄS MER

 

INBJUDAN - Sätt din intention för 2019

beverage-3157395_1920.jpg

Vi bryr oss om dig och din verksamhet! Därför hjälper vi dig sätta din intention för 2019. Vad vill du utveckla, hur ska du prioritera och vad är viktigast? Anmäl dig till vårt frukostseminarium 14 februari och få inspiration och praktiska verktyg för ett hållbart personligt ledarskap. Välkommen!

ANMÄLAN

LÄS MER

 

Vad är en GOD JUL?

Att hälsa God Jul är ett sätt att visa omtanke. Och det vill jag ju såklart också göra. Hälsa dig God Jul. Och visa min omtanke. Men vad innebär egentligen en God Jul och Hur ska du säkerställa att du får det? Läs mer om när det blir som man har tänkt sig och ta del av våra jultips.

LÄS MER 

 
start-line-3449607_1920.jpg

Har du bokat kick-offen efter årsskiftet?

Många medarbetare, ledare och team efterfrågar verktyg för att öka samarbetet i grupper, skapa balans mellan arbetsliv och privatliv samt främja företagets hållbarhet och tillväxt. Vad behöver ert team fokusera på under 2019? Vi erbjuder skräddarsydda paketlösningar som resulterar i motiverade medarbetare, ökad självkännedom och tydligare kommunikation. Hör av dig så sätter vi ihop ett förslag för din ledningsgrupp eller dina teamdagar!

Läs mer

 
loreal logga.jpg

workshop hos L’OrÉal i Köpenhamn

I oktober påbörjade JHW Coaching ett samarbete med Scandinavian L’Oréal Luxe Scandinavian Team. Under workshopen fick teamet ny kunskap, verktyg och övningar som öppnar upp för förändring, skapar tillit och stärker samarbetet.

LÄS MER

 
Bild FIlm2.png

När Balansen SPIRAR

Hösten program av SPIRA - för dig som vill utveckla sitt personliga ledarskap - är i full gång! 29 nov föreläste Jennifer om Balans & Hålllbarhet. Modulen innehöll övningar, praktiska exempel och ny kunskap vilken ligger som grund för programmets kommande gruppcoachingar. Tack till alla deltagare som delgav sina reflektioner och utmaningar och bidrog till givande diskussioner.

Läs mer

 

inbjuden att föreläsa på Acandos hälsovecka

25 oktober var Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden att föreläsa för Acandos konsulter om Balans och Hållbarhet. Inspirationsföreläsningen innehöll verktyg och praktiska exempel för att skapa önskad tillvaro. Initiativet arrangerades av Michaela Wåhlberg som vill skapa förutsättningar för föräldralediga att få en balans mellan karriär och familj.

LÄS MER

Acando monter 2.jpg
 
IMG_3651 (002).PNG

föreläsning hos F-gruppen

7/11 föreläser Jennifer Hässler Wallenborg om ledarskap, coaching, mod och personlig utveckling hos det nationella nätverket F-gruppen. Med ett coachande förhållningssätt motiverar och uppmuntrar du till lärande. Det finns många likheter mellan ledarskap och föräldraskap. Jennifer ger praktiska exempel och coachande verktyg som stärker självledarskapet, hemma och på jobbet.

LÄS MER

 

TJEJWEEKEND på KÖRUNDA MED Tidningen MAMA och JHW COaching

Missa inte höstens lyxigaste event 17-19 nov! Lämna vardagsstressen för en helg och skäm bort dig själv med god mat, hudvårdsworkshop, yoga och coaching med Jennifer Hässler Wallenborg. Du får pepp och praktiska tips för hur du står upp för dina behov och får en lyckligare familj på köpet. Säkra din plats redan nu!

LÄS MER

lyxig-mama-weekend.jpg
 
business.jpg

JHW Coaching föreläser hos Busniesswomen.se

Den 16/5 var Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden som gästföreläsare på karriärsnätverket Businesswomen.se´s månadsträff. Temat var "Personlig utveckling - investera i dig själv". Jennifer delade med sig av kunskap, erfarenheter och praktiska verktyg som hjälper dig att nå dit du vill. Nätverkskvällen på Scandic Haymarket bjöd utöver detta på bubbel, nya kontakter och härlig energi!

LÄS MER  

 

fULLBOKAD INSPIRATIONSDAG 14/4

sTORT TACK!!

Stort tack till alla som deltog och bidrog till en så lyckad, glädjefylld och energirik dag! Det var en intensiv dag med mycket känslor, engagemang och nyfikenhet. Vi är så glada och stolta att så många valde att tillbringa lördagen med oss och bli inspirerade i våra nya fina lokaler Saltsjöbaden.

LÄS MER och se fler bilder här.

Vi gör även skräddarsydda Inspirationsdagar för företag. Vill du veta mer? Kontakta oss.