Vi stärker och utvecklar människor till att se nya möjligheter, sätta motiverande mål och nå dit.

JHW Coaching arbetar med utveckling av människor utifrån ett helhetsperspektiv. Genom skräddarsydda processer och kraftfulla verktyg tar vi fram det bästa ur varje person. Vi lyfter drivkrafter, styrkor och värderingar hos ledare, team och verksamheter - så att ni kan nå önskade resultat. Vi tror på ett modigt, autentiskt och målmedvetet självledarskap. Är du nyfiken på vad coaching kan göra för dig? Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer!

 
Coaching hjälpte mig att identifiera viktiga förändringsområden i mitt liv samt gav mig modet att genomföra dem. Nu brinner jag för att hjälpa andra att våga ta nästa steg. Vi på JHW Coaching utvecklar individer till ökad framgång och mer välbefinnande.
— Jennifer Hässler Wallenborg / Grundare av JHW Coaching
 

Coaching - för vem?

Coaching för individer och företag som vill mer. Genom coaching kan du och dina medarbetare nå framgång, positiva förändringar och ökad livskvalitet. JHW Coaching tror på  utveckling och vänder sig till dig som vill ha praktiska verktyg för att leva och agera mer mål- och värderingsstyrt. 

Hur?

Coaching är en effektiv metod som lyfter fram det friska och starka i människan och organisationer. Med rätt frågor utmanas din verklighet och du lär dig se nya vägar, alternativ och resurser för att nå dina mål. Vågar du ta första steget? Bra! Vi leder dig sen till nästa. Läs mer om coaching.

Individuell coaching

Vad har du för utmaningar, drömmar och mål? Vi har en tydlig process för hur du ska uppfylla dem. Vi benar först ut ditt nuläge och ditt önskade läge. Efter det fokuserar vi på vilka resurser och möjligheter du har och vad du behöver göra för att nå dit. Läs mer

Företagscoaching

JHW Coaching hjälper företag att bli mer lönsamma, effektiva och tydliga genom att stärka organisationens ledarskap, mål och värderingar. Bakom alla ledare och medarbetare finns människor. Lär du dig bemästra individer och gruppers mänskliga behov når du oanade resultat. Läs mer


Föreläsning F-gruppen.jpg

Föreläsning

Vill du öka motivationen, energin och självledarskapet i ditt team? Få inspiration, pepp och verktyg för att stärka det positiva tänkandet och skapa rätt företagskultur?

BOKA FÖRELÄSNING

Vi föreläser om coaching, mod, personlig utveckling och ledarskap. Bland annat. Hör av dig med en intresseanmälan så sätter vi ihop rätt föreläsning för din grupp, verksamhet eller nätverk.

LÄS MER


Aktuellt 2018

TJEJWEEKEND på KÖRUNDA MED Tidningen MAMA och JHW COaching

Missa inte höstens lyxigaste event 17-19 nov! Lämna vardagsstressen för en helg och skäm bort dig själv med god mat, hudvårdsworkshop, yoga och coaching med Jennifer Hässler Wallenborg. Du får pepp och praktiska tips för hur du står upp för dina behov och får en lyckligare familj på köpet. 

Säkra din plats redan nu!

LÄS MER

lyxig-mama-weekend.jpg
 
business.jpg

JHW Coaching föreläser hos Busniesswomen.se

Den 16/5 var Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden som gästföreläsare på karriärsnätverket Businesswomen.se´s månadsträff. Temat var "Personlig utveckling - investera i dig själv". Jennifer delade med sig av kunskap, erfarenheter och praktiska verktyg som hjälper dig att nå dit du vill. Nätverkskvällen på Scandic Haymarket bjöd utöver detta på bubbel, nya kontakter och härlig energi!

LÄS MER  

 

fULLBOKAD INSPIRATIONSDAG 14/4

sTORT TACK!!

Stort tack till alla som deltog och bidrog till en så lyckad, glädjefylld och energirik dag! Det var en intensiv dag med mycket känslor, engagemang och nyfikenhet. Vi är så glada och stolta att så många valde att tillbringa lördagen med oss och bli inspirerade i våra nya fina lokaler Saltsjöbaden.

Läs mer om dagen och se fler bilder här.

Psst. Vi gör även skräddarsydda Inspirationsdagar för företag. Vill du veta mer? Kontakta oss.