JHW Coaching

Om oss

JHW Coachings mål är att vara det självklara valet för individer och företag som vill utvecklas och nå nya resultat. Som vill skapa öppenhet för förändring och som vågar gå från tanke till handling. Genom att fokusera på styrkor, värderingar, kultur och möjligheter leder vi er till önskad utveckling i både små och stora frågor. Hör av dig med en intresseanmälan!  

VÅR STORY

JHW Coaching startades med stort engagemang och driv av Jennifer Hässler Wallenborg 2016 med en vision om att via coaching inspirera och utveckla individer och företag till ökad framgång och välbefinnande. Jennifers passion och äkta engagemang har alltid funnits hos människan. Vi har alla outnyttjade resurser inom oss. Få personer och företag lever utifrån sin fulla potential. Det är så onödigt! JHW Coaching vill stärka självledarskapet och få fler att leva utifrån sina värderingar. För när vi gör det - når vi ständig utveckling, inre motivation och nya resultat. 

Jennifer har över 10 års erfarenhet av kommunikation, ledarskap, teamutveckling, sponsring och försäljning. Hon har bl.a. arbetat som projektledare, konsult, teamledare på Vattenfall och Svenska Spel, som kundansvarig på kommunikationsbyrå samt med coach- och ledarskapsutbildningar. Hennes styrkor i arbetslivet har varit att leda och entusiasmera andra, identifiera och förstå individer och organisationers behov - och leverera därefter.  

Jennifer är internationellt certifierad coach via ICF och ICC, vidareutbildad inom coachande ledarskap och certifierad NLP coach. Hon har även en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på psykologi, organisation och ledarskap.

Idag driver Jennifer JHW Coaching och arbetar som professionell coach, föreläsare och konsult. Jennifer har ett gott sinne för att stärka och vårda relationer och har alltid klienten och organisationens bästa i fokus. Med klarsynthet lyssnar och utmanar hon där kunden befinner sig och utgår alltid från att skapa en positiv förändring ur ett helhetsperspektiv.

Läs om våra samarbetspartners här


Några referenser

SAGT OM JENNIFER:

"Jag visste ingenting om min riktning innan, kände bara att jag var vilsen. Jennifer hjälpte mig snabbt att bena ut vilket fokus jag behövde och även bitar kring hur jag behandlar mig själv. Varm och respektfull, lätt att känna tillit till. Utmanande frågor och verkligen inget som gick att glida igenom utan att ordentligt behöva fundera, tänka och undersöka inåt."

- Linnea Söderlund, HR-manager, Telia

"Väldigt professionell. Vi kunde skratta och snick snacka lite medan jag tog av mig ytterkläderna och fick en kaffe. Men direkt vi gick in i coachrummet och satte oss i fåtöljerna handlade det bara om mig, och hon fassiliterade på ett väldigt bra sätt. Aldrig några egna värderingar, utan bollade tillbaka så att jag själv fick gräva djupare och hitta mina egna svar.  Jag är verkligen supernöjd med Jennifer"

- Charlotte Gustavsson, fd VD Modo, CEO (KHK)

"Jennifer är förtroendeingivande och har byggt långsiktiga relationer med idrotten som Svenska Spel kommer ha stor nytta av. Jennifer går in med samma entusiasm oavsett storlek på projekt eller typ av samarbete. Hon är prestigelös och en mycket uppskattad kollega. Hennes stora erfarenhet inom området, kompetens och glada kynne kommer att bli saknat. Jennifer är tydlig i sina budskap och hon vet vart hon vill för att kunna leverera på bästa sätt. Efter Jennifers tid som konsult på Svensk Spel kan vi varmt rekommendera henne för framtida uppdrag"

- Håkan Solberg, Sponsringschef, Svenska Spel

"Jennifer är klarsynt, engagerad, varm och modig. Hon levererar alltid med eftertryck och har en förmåga att skapa relationer och få alla att känna sig uppskattade. Det är en gåva att kunna läsa av människor i olika sammanhang, och den gåvan har Jennifer. Att arbeta med Jennifer är både utmanade, roligt och utvecklande!"

- Christoffer Björklund, Försäljningschef, Captica