JHW Coaching

Om oss

JHW Coaching består av ett nätverk coacher, utbildare och chef- och ledarexperter som alla utvecklar, utmanar, stärker och ger dig nya perspektiv. Det är skillnad på coaching och coaching. Vi coachar och vägleder individer och företag som bestämt sig för att de vill och vågar något mer.

Vi tar dig dit du vill

JHW Coachings mål är att vara det självklara valet för individer och företag som vill ta nästa steg. Som vågar gå från tanke till handling. Genom att fokusera på dina styrkor, drivkrafter och möjligheter leder vi dig till önskad förändring i både små och stora frågor. Med andra ord - vi coachar dig att nå dit du vill. Hör av dig med en intresseanmälan så matchar vi rätt team eller coach för dina behov. 

 

VÅR STORY

JHW Coaching startades med stort engagemang och driv av Jennifer Hässler Wallenborg 2016 med en dröm om att via coaching kunna inspirera och utveckla individer och företag till ökad framgång och välbefinnande. Jennifers passion och äkta engagemang har alltid funnits hos människan. Vi har alla outnyttjade resurser inom oss. Få personer och företag lever utifrån sin fulla potential. Det är så onödigt! JHW Coaching vill få fler att leva utifrån sina värderingar och det som verkligen motiverar oss. För när vi gör det - når vi oanade resultat och ökat välbefinnande. 

Jennifer har över 10 års erfarenhet av kommunikation, marknadsföring, sponsring, försäljning och event. Hon har bl.a. arbetat som projektledare, konsult, teamledare på Vattenfall och Svenska Spel, som kundansvarig på kommunikationsbyrå samt med coach- och ledarskapsutbildningar. Hennes styrkor i arbetslivet har varit att leda och entusiasmera andra, identifiera och förstå individer och organisationers behov - och leverera därefter.  

Jennifer är internationellt certifierad coach via ICF och ICC, vidareutbildad inom coachande ledarskap och certifierad NLP coach. Hon har även en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på psykologi, organisation och ledarskap.

Idag driver Jennifer coachnätverket JHW Coaching och arbetar som professionell coach, föreläsare, konsult och utbildare. Alla våra coacher har ett gott sinne för stärka och vårda relationer och vi har alltid klienten och organisationens bästa i fokus. Med klarsynthet lyssnar och utmanar vi där kunden befinner sig och utgår alltid från att skapa en positiv förändring ur ett helhetsperspektiv. Läs mer om våra coacher här och samarbetspartners här

VILL DU BLI EN av oss?

Vi är alltid på jakt efter nya fantastiska människor att arbeta med. Har du idéer om ett samarbete, är du coach eller är du nyfiken på att testa coaching? Hör av dig så snackar vi!


SAGT OM JENNIFER:

"Jag visste ingenting om min riktning innan, kände bara att jag var vilsen. Jennifer hjälpte mig snabbt att bena ut vilket fokus jag behövde och även bitar kring hur jag behandlar mig själv. Varm och respektfull, lätt att känna tillit till. Utmanande frågor och verkligen inget som gick att glida igenom utan att ordentligt behöva fundera, tänka och undersöka inåt."

- Linnea Söderlund, HR-manager, Telia

"Väldigt professionell. Vi kunde skratta och snick snacka lite medan jag tog av mig ytterkläderna och fick en kaffe. Men direkt vi gick in i coachrummet och satte oss i fåtöljerna handlade det bara om mig, och hon fassiliterade på ett väldigt bra sätt. Aldrig några egna värderingar, utan bollade tillbaka så att jag själv fick gräva djupare och hitta mina egna svar.  Jag är verkligen supernöjd med Jennifer"

- Charlotte Gustavsson, fd VD Modo, CEO (KHK)

"Jennifer är förtroendeingivande och har byggt långsiktiga relationer med idrotten som Svenska Spel kommer ha stor nytta av. Jennifer går in med samma entusiasm oavsett storlek på projekt eller typ av samarbete. Hon är prestigelös och en mycket uppskattad kollega. Hennes stora erfarenhet inom området, kompetens och glada kynne kommer att bli saknat. Jennifer är tydlig i sina budskap och hon vet vart hon vill för att kunna leverera på bästa sätt. Efter Jennifers tid som konsult på Svensk Spel kan vi varmt rekommendera henne för framtida uppdrag"

- Håkan Solberg, Sponsringschef, Svenska Spel

"Jennifer är klarsynt, engagerad, varm och modig. Hon levererar alltid med eftertryck och har en förmåga att skapa relationer och få alla att känna sig uppskattade. Det är en gåva att kunna läsa av människor i olika sammanhang, och den gåvan har Jennifer. Att arbeta med Jennifer är både utmanade, roligt och utvecklande!"

- Christoffer Björklund, Försäljningschef, Captica