JHW Coaching

Om oss

JHW Coaching består av av ett nätverk av coacher, utbildare och chef- och ledarexperter som alla utvecklar, utmanar och ger dig nya perspektiv. Det är skillnad på coaching och coaching. Vi coachar och vägleder dig som bestämt dig att du på något sätt vill ha mer i livet.  

Vi tar dig dit du vill

JHW Coachings mål är att vara det självklara valet för individer och företag som vill ta nästa steg. Som vågar gå från tanke till handling. Genom att fokusera på dina styrkor, drivkrafter och möjligheter leder vi dig till önskad förändring i både små och stora frågor. Med andra ord - vi coachar dig till att nå dit du vill. 

 

Om Jennifer Hässler Wallenborg

JHW Coaching startades av Jennifer Hässler Wallenborg som har över 10 års erfarenhet av kommunikation, marknadsföring, sponsring, försäljning och event. Hon har bl.a. arbetat som projektledare, konsult, teamledare på Vattenfall och Svenska Spel, som kundansvarig på kommunikationsbyrå samt med coach- och ledarskapsutbildningar. Hennes styrkor i arbetslivet har varit att leda och entusiasmera andra, att identifiera och förstå individer och organisationers behov och leverera därefter.  

Jennifers passion och äkta engagemang har alltid funnits hos människan. Bakom flashiga varumärken, titlar, organisationer och stora budgetar finns det alltid något annat som är viktigare. Hittar vi människans sanna driv- och motivationsfaktorer kan individer och företag nå oanade resultat och ökat välbefinnande.

Efter två föräldraledigheter, omorganiseringar och ett tufft arbetsår tvingades Jennifer omvärdera sin verklighet. Via coaching och mental träning kom hon i kontakt med nya drivkrafter hos sig själv. Genom att uppmärksamma invanda mönster och utmana dem ökas medvetenheten kring ens livsval och viljan och förmågan att skapa sig sin önskade tillvaro ökar. Jennifer är internationellt certifierad coach via ICF och ICC. Hon har stor passion i sitt arbete och brinner för att få andra människor och organisationer att växa och utvecklas i både små och stora frågor.

Jennifer har ett gott sinne för stärka och vårda relationer och har alltid klientens och organisationens bästa i fokus. Med stort driv och klarsynthet utmanar hon där klienten och företaget befinner sig och utgår alltid från det långsiktiga perspektivet.


SAGT OM JENNIFER:

"Jag visste ingenting om min riktning innan, kände bara att jag var vilsen. Jennifer hjälpte mig snabbt att bena ut vilket fokus jag behövde och även bitar kring hur jag behandlar mig själv. Varm och respektfull, lätt att känna tillit till. Utmanande frågor och verkligen inget som gick att glida igenom utan att ordentligt behöva fundera, tänka och undersöka inåt."

- Linnea Söderlund, HR-manager, Telia

"Väldigt professionell. Vi kunde skratta och snick snacka lite medan jag tog av mig ytterkläderna och fick en kaffe. Men direkt vi gick in i coachrummet och satte oss i fåtöljerna handlade det bara om mig, och hon fassiliterade på ett väldigt bra sätt. Aldrig några egna värderingar, utan bollade tillbaka så att jag själv fick gräva djupare och hitta mina egna svar.  Jag är verkligen supernöjd med Jennifer"

- Charlotte Gustavsson, fd VD Modo, CEO (KHK)

"Jennifer är förtroendeingivande och har byggt långsiktiga relationer med idrotten som Svenska Spel kommer ha stor nytta av. Jennifer går in med samma entusiasm oavsett storlek på projekt eller typ av samarbete. Hon är prestigelös och en mycket uppskattad kollega. Hennes stora erfarenhet inom området, kompetens och glada kynne kommer att bli saknat. Jennifer är tydlig i sina budskap och hon vet vart hon vill för att kunna leverera på bästa sätt. Efter Jennifers tid som konsult på Svensk Spel kan vi varmt rekommendera henne för framtida uppdrag"

- Håkan Solberg, Sponsringschef, Svenska Spel

"Jennifer är klarsynt, engagerad, varm och modig. Hon levererar alltid med eftertryck och har en förmåga att skapa relationer och få alla att känna sig uppskattade. Det är en gåva att kunna läsa av människor i olika sammanhang, och den gåvan har Jennifer. Att arbeta med Jennifer är både utmanade, roligt och utvecklande!"

- Christoffer Björklund, Försäljningschef, Captica