Amazing possibilities

Amazing possibilities

Led dig själv till nya möjligheter

För snart två år sedan träffade jag Ursula för första gången på ett nätverksmingel. Vi hamnade vid samma rundaborddiskussioner en fin vårkväll i Vintersalen på Grand Hotell. ”Vilka snygga skor du har!” utbrast hon till mig och jag sken upp glad över komplimangen. Här – ta mitt kort" sa hon. Jag gillar din energi. Låt oss hålla kontakten.

Led dig själv, led andra, led verksamheten

Ni som följt mig vet hur stor vikt jag lägger vid att leva värderingsstyrt. Coaching har personligen gett mig verktyg som jag tidigare inte kunnat sätta ord på att jag saknade. Både för mitt eget självledarskap och för att kunna arbeta med andras. Som entreprenör har jag fått lära mig leda mig själv, i såväl med- och motgång (jag skulle gärna skriva endast medgång men det vore inte sanningsenligt) 😊 Viktigast av allt så har jag tvingats att lära mig att lita på min egen intuition, vilket med handen på hjärtat ibland varit lättare sagt än gjort.

När du ser en möjlighet kommer det ofta fler på vägen

Det är med stor glädje och stolthet som jag berättar att jag fått erbjudande om att bli en del av Amazing Leaders. De har arbetat med att utveckla det personliga ledarskapet och den emotionella intelligensen hos företag och ledare i snart 10 års tid. Amazing Leaders erbjuder en professionell plattform där det ryms ett stort nätverk och mycket kompetens. Att ledarskapet är viktigt och aktuellt vet vi - ändå saknar vi ofta verktygen för HUR. Min magkänsla var god redan vid första mötet med Ursula. Nu känns det roligt och spännande att bli en del av hennes Amazing crew! Det finns ett stort värde att inspireras och lära av andra.

Amazing Women

Värdet av nätverk, mentorskap och coaching är enormt idag, inte minst hos kvinnor i ledande positioner. Utöver coaching & team- och ledarutveckling kommer jag att fokusera på att vidareutveckla ledarprogrammet Amazing Women. Programmet vänder sig till drivna kvinnor som vill växa i sin specialist- eller ledarroll, stärka sin potential och utveckla sitt självledarskap. För företag finns det ett stort värde av att synliggöra och uppmuntra fler kvinnor att nå högre positioner i samhälle och näringsliv. En viktig och högaktuell fråga som kickar igång mitt personliga engagemang. Flera stora svenska och internationella bolag har valt att nominera sina talangfulla kvinnor.

Hör gärna av dig!

Numera sitter jag i fina ljusa lokaler på Grevgatan 34 tillsammans med Amazing Leaders. När du är nyfiken på att veta mer om oss hör av dig! Vi bjuder på nybryggt kaffe eller kommer gärna till ert kontor och lyssnar in era behov.

JHW Coaching färg 2.png


Bästa hälsningar

Jennifer Hässler Wallenborg
Coach, konsult och föreläsare
Grundare av JHW Coaching


blob

Om programmet

Är du kvinna och arbetar som ledare eller specialist idag och vill växa i din ledarroll? Amazing Women är ett öppet program som ger dig verktyg som lär dig leda dig själv och andra med EQ som bas. Du ökar din personliga effektivitet som gör dig tryggare i beslutsfattandet. Hör av dig så berättar vi mer!

Hur vet du att du är hållbar?

Fullsatt frukostseminarium 14/2 om personligt ledarskap

Hur vet du att du är hållbar?

Det var en av frågorna som diskuterades på vårt frukostseminarium den 14 februari. En gemensam slutsats för många var ”en fokuserad känsla av att vara på väg mot ett motiverande och långsiktigt mål och att uppleva glädje under tiden. Att resan också ska vara målet – och inte tvärtom..”

Hur är det för dig när du är hållbar?
Världen är komplex idag och den stegrande psykiska ohälsan ökar. Forskning visar att individer som är tydliga med sina behov har större chans att uppnå dem och det pratas mycket om vikten av ett starkt självledarskap. Sverige är det land i världen som drivs mest av självförverkligande och utifrån fria värderingar vilket innebär oändligt med möjligheter - men också lika många beslut. Se graf här.

Vad är viktigast just nu? Vad vill jag på lång sikt?
Över 40 personer hade anmält sig till vår alla hjärtans dag morgon och på plats var det allt från HR-chefer på stora företag till medarbetare, ledare, konsulter och entreprenörer. Alla bidrog med intressanta reflektioner vilket visar på hur aktuellt och nödvändigt ämnet är, oavsett var i arbetslivet du befinner dig. Det bjöds på god frukost från Skeppsbrobageri, nätverkande och en timmes föreläsning med praktiska övningar och diskussioner omlott. Syftet med seminariet var att sätta en intention för året. Vad är viktigast just nu? Vad vill jag på lång sikt? Deltagarna fick tips för hur de kan ta ansvar för sin egen utveckling och skapa en lärandeprocess.

untitled20.png

Utöver övningar och exempel liknades ett hållbart personligt ledarskap med vågsurfing. Idag går allt väldigt snabbt och omvärlden förändras ständigt. Om vi inte gör aktiva val slutar det lätt i en känsla av bristande kontroll och konsekvensen kan bli att vi likt en hjälplös surfare kastas runt bland vågor och undervattensströmmar styrs av yttre omständigheter.

Att välja förhållningssätt
I den aktuella boken ”Digital Panik” skriven av digitala strategen och entreprenören Judith Wolst är Jennifer citerad: ”Digitaliseringen kommer att fortsätta förändra våra liv, vare sig du vill det eller ej. Hur du kommer att förhålla dig till den är upp till dig”. Rent krasst – vi behöver bli bättre på att hantera vår mänsklighet och välja förhållningssätt för att kunna stå stadigare på såväl surfingbrädan, arbetsplatsen eller livet i stort.

Med rätt mindset och tillit till sig själv kan man lära sig att surfa och bli mer hållbar. Självklart ramlar du av ibland, men andas du ny luft och återhämtar dig emellanåt kan du lättare hoppa upp igen, lära av situationen och korrigera till nästa gång. För nya vågor finns det gott om.

Skillnad på kunskap och kompetens
Vi vet att det är skillnad på kunskap och kompetens. Det räcker inte idag med att förstå värdet av tillit, ledarskap och mental styrka, du behöver även att träna på det i livets olika situationer. För att kunna använda det när du behöver det som mest. Företag har ett stort ansvar och goda incitament för att skapa förutsättningar för att bygga hållbara medarbetare och tillitsfulla ledarkulturer. Viktigt att komma ihåg är att vi är alla ledare i våra egna liv. Ute på brädan är det bara du själv som styr så det slutgiltiga ansvaret för ett hållbart personligt ledarskap är ditt.

Se bilder från seminariet nedan.

JHW Coaching erbjuder verktyg och processer för ledare, medarbetare och team som vill bli mer hållbara genom att utvecklas i sitt personliga ledarskap. Med ökad självmedvetenhet och förståelse kan företag enklare tillgodose medarbetares och verksamhetens mål och visioner och därmed skapa bättre resultat. Läs mer om oss

Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet!

Ta del av fler nyheter HÄR

Karriärcoaching på Handelsdagarna

Verktyg för ett hållbart personligt ledarskap i en föränderlig värld

JHW Coaching medverkar på Stockholms största karriärsmässa

Handelsdagarna 7-8/2 är den största årliga karriärsmässa i Stockholm där Handelsstudenter får inspiration, kunskap och möjlighet att knyta värdefulla kontakter i näringslivet. Jennifer Hässler Wallenborg är inbjuden att hålla i en av inspirationsföreläsningarna med fokus på karriärcoaching och verktyg för ett hållbart personligt ledarskap i en föränderlig värld.

Andra talare som medverkar på Handelsdagarna är bland annat Christina Stenbeck, Niklas Adalberth, Joel Hellermark och Kristian Luuk och huvudsponsor för mässan är SEB och Ernst & Young.

Läs mer

Bild4.png
Bild6.png
Bild5.png

JHW Coaching skapar bättre företagsresultat genom att stärka och utveckla team, ledare och medarbetare. LÄS MER OM OSS

Vi erbjuder paketlösningar inom coaching, föreläsningar och workshops. Vi hjälper även din ledningsgrupp med kick-offen. Läs mer

Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer!

Tillbaka till START
Läs fler nyheter under AKTUELLT

INBJUDAN: Sätt din intention för 2019

Välkommen på frukostseminarium!

Vi bryr oss om dig och din verksamhet. Därför hjälper vi dig att sätta din intention för 2019.

Anmäl dig till vårt Frukostseminarium 14 februari.
Du får inspiration och praktiska verktyg för ett hållbart personligt ledarskap.

Välkommen
Halva januari har redan gått och många upplever ett vakuum mellan ledighet, en accelererande vardag och förväntningar inför ett nytt år. Hur vill jag att detta år ska skilja sig från det förra? Mitt bland utlovade nyårslöften, känslor av nystart och tankar som snurrar kan vi behöva hjälp att formulera vår egen intention – på riktigt.

Vad vill du utveckla?
Vår krönika innan jul handlade om att sätta en intention för ledigheten. Blev det som du tänkt dig? Nu ger vi dig en god möjlighet att träna vidare och sätta en intention för året. Vad vill du utveckla, hur ska du prioritera och vad är viktigast för dig? Genom att skapa ett hållbart personligt ledarskap och tydliggöra vad du vill med 2019 får du ökade förutsättningar för att det blir av. Du får verktyg för att skapa balans och nå bättre resultat. Börja alla hjärtans dag med att prioritera dig själv och få mer att ge till andra!

Vi bjuder på frukost
Vi bjuder på frukost, inspiration, praktiska verktyg, uppdateringar och en presentation om hur du kan skapa dig ett hållbart personligt ledarskap i en föränderlig värld. Du får även möjlighet att nätverka, träffa våra samarbetspartners och ta del av erbjudanden. Anmäl dig - så hjälper vi dig vidare till nästa steg!

Du får:

 • Verktyg för ökad självmedvetenhet och ett stärkt självledarskap

 • Från nuläge till önskat läge - hur?

 • Tips för hur du kan leva mer värderingsstyrt

 • Förståelse för hur du bygger positiva team och ledarkulturer

coffee-722270_1920.jpg

Praktisk info

 • Datum: 14 februari

 • Tid: 8.00-9.30 (frukost serveras från kl 8.00, dragning börjar ca 8.20)

 • Plats: Repslagargatan 11, C/O Spiut (1 min från Slussen T-bana uppgång Götgatsbacken)

Seminariet vänder sig till chefer, ledare och medarbetare som vill skapa positiva förändringar för sig själv och andra genom att utvecklas i sitt självledarskap.

Anmälan
Inbjudan gäller för dig och två vänner/kollegor. Obs! Begränsat antal platser. Anmäl dig via mail till info@jhw.se. Seminariet är kostnadsfritt.

Hoppas vi ses!

Varmt välkommen

Jennifer Hässler Wallenborg
Coach & Grundare JHW Coaching

Anmäl dig här


JHW Coaching skapar bättre företagsresultat genom att stärka och utveckla team, ledare och medarbetare. LÄS MER OM OSS

Vi erbjuder paketlösningar inom coaching, föreläsningar och workshops. Vi hjälper även din ledningsgrupp med kick-offen. Läs mer

Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.

Tillbaka till START
Läs fler nyheter under AKTUELLT

Vad är en God Jul?

Vad är en God Jul?

När det blir som man har tänkt sig

Att hälsa GOD JUL är ett sätt att visa omtanke. Och det vill jag ju såklart också göra. Men vad innebär egentligen en God Jul och hur ska du säkerställa att du får det?
 

Hur ska du få en god jul?
Eftersom jag är lite av en coachnörd och vet kraften av att ställa frågor vill jag även visa min omtanke på annat sätt. Min förhoppning är att det ska ge dig en påminnelse om att du äger ansvaret över att du ska få den goda jul som du önskar och förtjänar. Och att du kan se till att det blir så. 
 
Kristi Födelse 
I bruset av alla måsten, borden, listor som ska checkas av och inköp som behöver göras är det lätt hänt att man glömmer bort varför vi gör något. Visst vet vi sen barnsben att vi firar Kristi Födelse – men för gemene svensk betyder högtiden idag något annat. Vad?  

Vad betyder en god jul för dig?
Är det genomtänkta rim och omsorgsfullt inhandlade julklappar från jordens alla hörn, nitiskt hemlagad mat i mängder från recept tagna ur de traditionella, trendigaste eller veganska kokböckerna, är det lata dagar hemma i pyjamas med fördragna gardiner och önskvärd bortkoppling från allt vad arbete, omvärld, socialt umgänge och medier heter eller är det fart och fläkt, flärd, champagne, fullspäckad kalender och släktträffar upphöjd i 100 som gäller?

Tid för reflektion
Även i vardagen kan det vara lätt att tappa fokus. När livshjulet snurrar i hög fart och vi glömmer bort vart det är på väg eller vilka verktyg vi behöver för att hålla styrfart åt rätt håll. När är det dags stoppa och börja nytt varv? Tid för reflektion är grunden för att kunna försäkra oss om att vi gör rätt saker. Och med rätt saker menar jag inget annat än rätt saker för dig själv – inte för någon annan.

Att hitta sitt eget julflow
Jag får ofta frågan – är det inte svårt i rollen som coach att vara helt värderingsfri? Jag tycker inte det. Jag är genuint nyfiken på att veta vad som driver dig och motiverar dig. Hur det känns, vad du tänker och hur det liv ser ut när du är i flow. Som coach har jag förmånen att stötta individer i processen att identifiera önskvärda mål och viktiga värderingar, för att sen tillsammans staka ut en konkret handlingsplan dit. Stretcha normer och se saker från nya perspektiv. För att nå den där känslan du vet, när det känns riktigt bra i magen, och allting blir precis så som man tänkt sig.

När det blir som man har tänkt sig
Genom att stanna upp för en sekund, reflektera och sortera sina tankar, känslor och beteenden är det lättare att konkretisera sin målbild. Och nå den. När man är ärlig mot sig själv blir det tydligt vad man behöver och vill prioritera. Har du inte först tänkt tanken, är det mindre chans att den faller in.. Med stor omtanke är mitt tips till dig, att ta ut intentionen med det du gör, hitta ditt varför, så blir det enklare att se vad du behöver göra för att säkerställa att det ska bli precis just så. Och ett bra tillfälle att öva på detta är att börja med julen. 

Vill du ha en övning för detta? Läs längre ned.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Varma hälsningar

Jennifer Hässler Wallenborg

(Coach & Grundare JHW Coaching)

christmas-present-2178635_1920.jpg

ÖVNING FÖR ATT SÄTTA DIN INTENTION 

Ta en minut för dig själv och sätt dig in i följande scenario:
Det är januari och du är tillbaka i vardagen igen. En kollega frågar dig hur julen varit och du tänker efter och ler innan du svarar. Den var helt fantastiskt!Både säger och utstrålar du. Den blev precis så som jag hade önskat. Det var en riktig drömjul.

Stanna kvar här i tanken en stund. Vad fick du för bild? Vad var det viktigaste som hände under julen och vad var avgörande för att det blev så bra? Vad gjorde du mer specifikt och vad gjorde du inte?


1. Skriv ner din tankar och idéer om en drömjul
2. Prioritera och identifiera vad som är viktigast
3. Skriv ner tre saker du behöver göra för att det ska bli verkligt
4. Skriv ner tre saker du ska sluta att göra för att det ska bli verkligt

GOD JUL! 


JHW Coaching skapar bättre företagsresultat genom att stärka och utveckla team, ledare och medarbetare. LÄS MER OM OSS

Vi erbjuder paketlösningar inom coaching, föreläsningar och workshops.
Vi hjälper dig även med din kick-off efter årsskiftet! LÄS MER

Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.

Läs fler nyheter under AKTUELLT
Tillbaka till START

Har du bokat kick offen efter årsskiftet?

Vi hjälper dig med team- och medarbetarutveckling

Verktyg för att stärka det personliga ledarskapet

JHW Coaching lyfter och utvecklar det personliga ledarskapet i team och grupper och skapar därmed bättre resultat för företaget. Det finns ett stort behov av att kunna prioritera och fokusera i dagens föränderliga samhälle. Vi ger dig och ditt team verktyg för att skapa balans mellan arbetsliv och privatliv, öka samarbetet internt och nå önskad tillväxt.

Har du bokat något för kick-offen, teamdagarna eller ledningsgruppen efter årsskiftet?

start-line-3449607_1920.jpg

Vi hjälper dig! Vi erbjuder inspirationsföreläsningar, workshops och paketlösningar inom coaching som resulterar i motiverade medarbetare, ökad självkännedom och tydligare kommunikation. Genom ökad förståelse för dig själv och andra hjälper vi företag att bygga högpresterande team och nå effektiva ledarkulturer, vilket forskning visar är nyckeln till ökad lönsamhet och framgång. 

Låter det intressant? Hör av dig med en intresseanmälan så kontaktar vi dig!


Aktuella utvecklingsområden 

 • Balans och hållbarhet – utveckla det personliga ledarskapet i en föränderlig värld

 • Högpresterande team – genom ökat samarbete, tillit och ett coachande förhållningssätt

 • Tydlig kommunikation – involverar, motiverar och skapar effektiva ledarkulturer

 • Coachande ledarskap – engagerar, stärker och skapar framgång

 • Lönsam kultur – genom värderingsarbete och ökat självledarskap 


DSC_6536 (2).jpg

JHW Coaching lyfter och utvecklar det personliga ledarskapet hos företag i syfte att nå önskad tillväxt, balans och framgång. Läs mer om oss HÄR

Läs fler nyheter 
Tillbaka till Start

När Balansen SPIRAR

Föreläsning om Balans och Hållbarhet

SPIRA - program i personligt ledarskap

Den 29 november var det dags för Jennifer Hässler Wallenborgs föreläsning om Balans i det 8-veckors långa programmet i självledarskap. Deltagarna har sen tidigare fått ny kunskap, övningar och insikter kring sina värderingar, föräldrakompetenser och önskade riktningar.

Dagens föreläsning fokuserade på begreppen och frågorna; Vad är Balans? Varför är det viktigt? och Vilka metoder krävs för att skapa sig önskade balans? Deltagarna fick i grupp och individuellt diskutera och bolla tankar, känslor och idéer för att identifiera sina viktigaste fokusområden.

Diskussionerna och övningarna var en grund för kommande gruppcoaching med Jennifer. Att bli coachad i grupp innebär många fördelar; bland annat möjlighet att lyssna in och lära av varandra, hjälp att sätta ord på mål, situationer och utmaningar samt inspiration till att identifiera nödvändiga individuella actions - här och nu.

Tack alla fantastiskt drivna, inspirerande och modiga deltagare för ännu en givande dag med vår samarbetspartner F-gruppen!

Läs mer om samarbetet med F-gruppen HÄR och SPIRA HÄR .

Ta del av SPIRA´s broschyr för 2019 HÄR

Vill du ta del av fler nyheter? Tillbaka till AKTUELLT


JHW Coaching utvecklar individer, team och ledare utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till stärkt personligt ledarskap, bättre kommunikation och mer framgång. Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.

Workshop i Köpenhamn

Kommunikationsdagar på L’ORÉAL

INCREASING TEAMSPIRIT WITH COACHING

23 oktober var Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden av Scandinavian L’Oréal Luxe PR & Communications Team för att hålla i en 3 h workshop under deras internationella kommunikationsdagar i Köpenhamn. Syftet med dagen var att skapa motivation, engagemang och öppenhet för nya förhållningssätt i syfte att öka samarbetet och transparensen mellan teamen.

Genom aktuell kunskap, praktiska metoder och ökad närvaro fick deltagarna nya insikter och verktyg för tydligare kommunikation och ökad tillit. Ett och annat skratt livade upp mellan personliga exempel och prestigelösa övningar:)

Dagen resulterade i gemensamma målbilder, tydligare visioner och en öppenhet till att forma en mer transformativ gruppkultur. Genom fortsatt arbete, träning och reflektion möjliggörs kulturförändringar och ett värderingsstyrt arbetssätt som leder till ökat resultat.

“A team is not a group of people who work togehter.
A team is a group of poeple who trust eachoter”

Stort tack till Skandinaviska PR teamet på L’Oréal som med öppet sinne, kloka reflektioner, mod och lösningsfokuserade samtal bidrog till nya förhållningssätt och ett mer samarbetsvilligt klimat.

Dagen genomfördes i givande samarbete med In Connection.

Tillbaka till Aktuellt? Läs fler nyheter HÄR


JHW Coaching utvecklar individer, team och ledare utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till stärkt personligt ledarskap, bättre kommunikation och mer framgång. Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.

Hälsovecka på Acando

Acando bjuder in till föreläsning

Föreläsning om Balans och Hållbarhet

V 43 2018 genomförde Acando en hälsovecka för sina medarbetare med fokus att inspirera till hållbar hälsa, välmående och ökad balans. Parallellt pågår ett internt arbete för att möta föräldralediga konsulters behov av stöd och coaching för att kunna skapa sig en hållbar balans mellan karriär och familj. Initiativet togs av Michaela Wåhlberg, tidigare deltagare på F-gruppens SPIRA program och f.d. klient till Jennifer Hässler Wallenborg.

Michaela Wåhlberg_1 (002).jpg
Jennifer har verkligen hjälpt mig att identifiera vad som är viktigt för mig i livet och hur jag vill prioritera. Nu vill jag skapa samma förutsättningar för mina kollegor på Acando. Jennifer är expert på att se och möta en där man befinner - och konkretisera verktyg för att ta sig fram i önskad riktning.

Jennifer var inbjuden att föreläsa om Balans och Hållbarhet för Acandos medarbetare, såväl föräldralediga som övriga konsulter, som är intresserade av att få verktyg för att skapa balans i tillvaron. Föreläsningen gav praktiska verktyg, inspiration och övningar för att prioritera, sortera och sätta mål. På plats fanns även Executive Vice President Christer Norman.

Tillbaka till aktuellt klicka här 

 
acando logga.png

JHW Coaching utvecklar människor utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till stärkt personligt ledarskap, bättre kommunikation och mer framgång. Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.

Föreläsning hos F-gruppen

JHW Coaching föreläser på nationellt nätverk

Öppen föreläsning om ledarskap, coaching och förändring

7/11 föreläser Jennifer Hässler Wallenborg om hur det coachande ledarskapet fungerar - såväl hemma, på jobbet som i självledarskapet. Deltagarna får praktiska verktyg och övningar som de kan använda i sin vardag. Ett coachande förhållningssätt hjälper dig att stärka individuell utveckling, grupputveckling och lägga en bra grund för viktiga förändringsprocesser.

Läs mer och boka din plats HÄR

Läs mer nyheter under aktuellt HÄR


JHW Coaching utvecklar människor utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till ökad självmedvetenhet, bättre kommunikation och mer framgång.

Så var det äntligen dags...

Vill du ta del av fler nyheter och bloggposts? Klicka här. 

Att få koppla bort, koppla av och återhämta mig

Glad sommar

Så äntligen är det dags för mig att få hälsa glad sommar! Som jag längtat. Att få koppla bort, koppla av och återhämta mig. Göra det jag känner för - eller inte känner för. Att öva mig på att bara vara.

Det heter human beings och inte human doings. Senaste året har jag varit bättre på det sistnämnda😊 Jag har startat eget företag, dragit igång nya projekt, flyttat till hus, renoverat, bytt förskola och skapat nya rutiner m.m. Det har varit en intensiv tid och många förändringar på kort tid tar kraft. Även om huvudet accepterar detta - gäller det också att låta kroppen hänga med.

Vi lever alla i en digital, snabb och föränderlig värld som dagligen utmanar vår hälsa och fokus. Styrkor, drivkrafter, mentala inställningar och inre målbilder är mer betydelsefullt än kunskap, vilken lätt förnyas och blir inaktuell. Det enda vi faktiskt kan påverka är här och nu och vi behöver lära oss att anpassa oss efter det och leva mer värderingsstyrt. Det är inte alltid en lätt balans. Efterfrågan på coaching ökar och det gläder mig att alltfler personer och företag hör av sig och vill veta mer!
 
I sommar ska jag öva mig på att släppa kontrollen, stanna upp och vara nyfiken på lugnet. För att bli än starkare i mitt varande - och kunna njuta än mer av mitt görande. För vi behöver alla stanna upp ibland och se över om vi är rätt på väg. Om Ja - fortsätt, om Nej - ändra riktning. För när du mår bra – så går det bra. Det är viktigt att påminna sig själv om när, hur och med vem man mår som bäst. På riktigt alltså. Då kan du byta ut invanda vanor och föreställningar mot det som är viktigast för dig. 
 
Vi vet att de som lyckas skapa en inre trygghet både blir attraktivare arbetstagare, bättre ledare och mer tillfreds och lyckliga som medmänniskor. Och vad är egentligen viktigare än det sistnämnda? När du skapar ditt inre lugn och fokus gör du dig mer stabil och balanserad för yttre påfrestningar – och det har aldrig varit förr så nödvändigt.

Jag är mer redo än någonsin att omfamna sommarlov och ledighet. Faktiskt har jag redan tjuvstartat med några lata dagar på Västkusten. Inga krav, inga tider att passa och inga förväntningar. Istället lekfullt häng på klippor, krabbfiske, bad och vackra solnedgångar. När livets lilla istället blir livets stora. Det var mina bästa dagar med barnen på länge och en fantastisk start på sommaren. Skratt och bus, omladdning av batterierna och nya perspektiv. För att kunna stå mer redo inför höstens görande.
 
Vad är viktigt för dig i sommar? Oavsett var du är, när du går på ledighet, och vad du ska göra – så önskar jag dig en fantastisk sommar! Jag hoppas du får mycket av det som är viktigt för dig och att du hittar din återhämtning när du mår som bäst.

Varma soliga hälsningar

Jennifer Hässler Wallenborg
Coach & Grundare av nätverket JHW Coaching


JENNIFERS SOMMARTIPS: 

Vad betyder sommaren för dig? På riktigt alltså. Vad uppskattade du mest som barn? Skriv ner och stolpa upp. På så sätt är det större chans att du fyller den med det.  

Gör det du vill och känner för –  i vardagen kan det vara svårare att släppa måsten och krav, men på semestern finns inga ursäkter. Sätt dig själv i första rummet för en dag och skrota det dåliga samvetet. Vem vet - du kanske gillar det 😊 Och smittar av dig på andra.

Lyssna mer än vad du brukar. På dig själv, på andra, på barnen etc. Tänk för en sekund att du inte vet något. Vad blir du nyfiken på då? Sommaren är ett bra tillfälle att laborera med sina sinnen och lyssna såväl inåt som på omgivningen. Vad går du annars miste om i vardagen?


JHW Coaching - för företag & individer som vill mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss!

Weekend på Körunda med tidningen Mama och JHW Coaching

Vill du ta del av fler nyheter under aktuellt? Klicka här. 

Lyxig weekend för dig!

I samarbete med tidningen Mama, Bonnier Magazines & Brands

Unna dig en riktigt lyxig mama-weekend! Kom bort från vardagsstressen och få avslappning, lyx och personlig utveckling. 

Vi skämmer bort dig under två underbara dagar med fantastisk mat, vacker miljö, lyxig avkoppling och nya perspektiv. Du får yoga med Amy Rudbäck, hudvårdsworkshop med Biotherm och pepp och coaching av Jennifer Hässler Wallenborg som föreläser om hur du ger plats i livet åt det som är viktigaste för dig. På workshopen får du inspiration och praktiska tips för hur du står upp för dina behov och får en lyckligare familj på köpet.  

NÄR? 17/11-18/11
VAR? Körunda (30 minuter från Stockholm)  
Pris? 2995 kr (500 kr för enkelrumstillägg)  

Det här ingår i Mama på rymmen:

 • Boende
 • Frukost
 • Lunch (x2)
 • Middag
 • Alla aktiviteter och föreläsningar
 • Entré till Körundas relaxavdelning samt vedeldade bastuflotte
 • Lyxig välkomstgåva

Lördag 17 november

09.30 mama hälsar välkomna, kaffe med tillbehör, goodiebags delas ut
10.00-11.00 GRUPP 1 – Workshop ”Mår du bra så mår barnen bra!” med Jennifer Hässler Wallenborg
10.00-11.00 GRUPP 2 – Slow Flow yoga med Amy Ruback
11.15-12.15 GRUPP 2 – Workshop ”Mår du bra så mår barnen bra!” med Jennifer Hässler Wallenborg
11.15-12.15 GRUPP 1 – Slow Flow yoga med Amy Ruback
12.30 Lunchbuffé
15.30-16.00 GRUPP 1 – Dryckesprovning med chefsommelier Lina ”Wallis” Wallfält
16.00-16.30 GRUPP 2 – Dryckesprovning med chefsommelier Lina ”Wallis” Wallfält
17.00-19.00 Relax-tid
19.30 Middag

Läs mer om eventet och boka här

Söndag 18 november

07.15 Morgonjogg/Powerwalk
08.00 Frukostbuffé
10.00-11.00 GRUPP 1 Dynamisk Vinyasa Flow yoga med Amy Rudback
10.00-11.00 GRUPP 2 – Hudvårdsworkshop med Biotherm
11.15 Förmiddagskaffe/te med tillbehör
11.30-12.30 GRUPP 1 – Hudvårdsworkshop med Biotherm
11.30-12.30 GRUPP 2 – Dynamisk Vinyasa Flow yoga med Amy Rudback
13.00 Lunchbuffé inkl dryck och kaffe
14.00 Helgen avslutas


JHW Coaching - för företag & individer som vill mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss!

Coaching optimerar din semester

Sommarerbjudande för dig

Investera i dig själv och din värdefulla ledighet 

Solen värmer, semestern närmar sig och den bästa tiden är just nu. För många ja. Men faktum är att många svenskar också känner sig stressade inför semestern och oro för att deras förväntningar inte ska införlivas.  

Det mest effektiva sättet för att skapa positiva vanor och öka möjligheterna för att nå sina målbilder är att arbeta proaktivt. Ledighet är en viktig tid för återhämtning och avkoppling. Vi på JHW Coaching vill att du ska få ut så mycket som möjligt under denna tid och har därför ett sommarerbjudande som optimerar din semester.

Passa på att investera i din personliga utveckling och få bättre förutsättningar för en oförglömlig sommar! Genom att ge dig själv möjlighet att träna och applicera nya kunskaper i praktiken skapar du även ett lärande för livet. 

SOMMARERBJUDANDE

3 x 60 min coaching
Pris privat: 2 900 kr (ord. pris 3 570 kr) 
Pris Företag: 3 700 kr (ord. pris 4 350 kr) 

Anledningarna till att individer bokar coaching är många. Några exempel är för att öka välbefinnandet, minska stress, nå mer framgång, prioritera och sortera, identifiera styrkor och drivkrafter, få bättre relationer, öka motivationen och skapa hållbar hälsa. 

Läs mer om coaching här och om processen här
(Alla priser är ink. moms) Gäller tom 10 juli. 

Hör av dig för mer information eller boka tid direkt för att ta del av erbjudandet. 

Välkommen!


JHW Coaching - för företag & individer som vill mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss!

 

Din integritet är viktig för oss

Dataskyddsförordningen och Integritetspolicyn

JHW Coaching följer GDPR

Den 25 maj 2018 träder den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) vilket innebär ett bättre skydd och hantering av personuppgifter. Detta är viktigt för oss och vi vill att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras. All behandling av personuppgifter inom JHW Coaching sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning och vi tar ansvar för att dina uppgifter aldrig delas ut till tredje part.

 • JHW Coaching samlar in personuppgifter när du registrerar dig för nyhetsbrev eller kontaktat oss och/eller använt oss för några av mina tjänster.
 • Vi behandlar följande personuppgifter: namn och e-postadress, för fakturering; org nummer eller personnummer och adress.
 • Ändamålet med insamling av era uppgifter gäller främst kommunikation, marknadsföring och information om våra tjänster.
 • På min webbplats används cookies. I din webbläsare kan du i inställningarna välja att inte tillåta att webbplatser sparar och läser data i kakor. I webbläsaren kan du även välja att radera tidigare lagrade kakor. 
 • Vi sparar endast dina uppgifter så länge som det behövs för uppdragets slutförande, men som längst 10 år beroende på vilka tjänster ni köpt.
 • Enligt Dataskyddsförordningen och svensk lag har du rättigheter som du kan utkräva. Läs mer om detta mm på Datainspektionen.

Har du några frågor eller invändningar gällande ovan så tveka inte att höra av dig till oss! 

Vänligen

Jennifer Hässler Wallenborg
Grundare JHW Coaching


JHW Coaching - för företag & individer som vill mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss!

 

JHW Coaching föreläser hos Businesswomen.se

Vill du ta del av fler nyheter under aktuellt? Klicka här. 

JHW Coaching föreläser på karriärsnätverk

Lyckad kväll igår på Businesswomen.se månadsträff

Igår 16/5 samlades 30 st talangfulla kvinnor på scandic Haymarket på Hötorget på Businesswoman.se nätverksträff. Varje månad bjuder nätverket in en ny aktuell gästföreläsare som ska inspirera, dela med sig av kunskap, erfarenheter och matnyttiga tips. Igår var temat "Personlig utveckling - investera i dig själv" och Jennifer Hässler Wallenborg var stolt över att vara inbjuden för att föreläsa på ämnet!

Kvällen bjöd på bubbel, god mat, härlig energi och många nya kontakter. Inledningsvis fick alla presentera sig kort, göra en kort sökning (om det är något de är ute efter just nu) samt tacka någon eller dela med sig av ett tips. Ett bra sätt att komma i stämning och börja Inspirationskvällen på. 

Coaching som tar dig dit du vill

Jennifer Hässler Wallenborgs föreläsning handlade om coaching som tar dig dit du vill. Om att våga drömma fritt, bryta mönster och skapa positiva målbilder. Vikten av självledarskap och individens egna ansvar lyftes och det reflekterades i grupp om varför coaching är ett så bra verktyg i den personliga utvecklingen och hur man kan strukturera tankarna för att enklare konkretisera sitt nästa steg. 

Vanligaste bromsklossarna

Avslutningsvis delade Charlotta Lundin, en av grundarna till nätverket, med sig av sina erfarenheter från att själv ha karriärscoachat 500 kvinnor. Dessa samtal presenterades i insikten att de två vanligaste bromsklossarna för kvinnor att våga följa sina drömmar är 1) Ovissheten och 2) Kontrollbehovet. Andra stopp eller hinder är oron över vad andra ska tycka, föreställningen att "man gör inte så" och att egna råd ofta gäller andra men inte oss själva.. Känner du igen dig?:) 

Mer om karriärsnätverket Businesswomen.se

Ovan reflektioner blev en drivkraft för Charlotta Lundin att starta nätverket Businneswomen.se i syfte att skapa en plattform för kvinnor att mötas, lära av och peppa varandra - IRL. Ett fantastiskt bra och välbehövt initiativ om du frågor mig! 

Är du nyfiken på att veta mer om nätverket? Läs mer här! Tors den 14 juni är det sommaravslutning. Denna kväll är till skillnad från andra nätverksträffar öppna för alla - så anmäl dig du också. Hoppas vi ses där! 

LoggaBW1.jpg

JHW Coaching - för företag & individer som vill mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss!

Fullbokad Inspirationsdag 14/4

Vill du ta del av fler nyheter under aktuellt? Klicka här. 

Stort intresse för Inspirationsdagen

TACK till alla som deltog!

IMG_6089.JPG

Vilken dag! Det var mycket känslor efter Inspirationsdagen i lördags 14/4. Glädje och stolthet över att så många valde att spendera dagen med oss i våra nya fina lokaler i Saltsjöbaden för att bli coachade och inspirerade till hållbar hälsa och ökat välmående. 

Det var en intensiv och energirik dag fylld med engagemang, nyfikenhet och intressanta diskussioner. STORT TACK till alla som deltog och bidrog till den härliga stämningen! Och till vårsolen som valde att titta fram så att vi kunde avnjuta den vegetariska lunchen i trädgården:) 

Tack till samarbetspartners Charlotte F för yogapass, kostrådgivning och god mat, Blueberry för spons och nyttiga bars och till In Connection för grymt bra och inspirerade mindfulness övningar.

Syftet med dagen var att fylla på, rensa ut och få nya perspektiv. Motivera och ge inspiration till att göra önskade positiva förändringar. Vi bjöd på kunskap inom aktuella metoder blandat med praktiska övningar. Dagen började med yoga och följdes med en inspirationsföreläsning på temat Coaching - som tar dig dit du vill. Jennifer Hässler Wallenborg berättade om sin egen förändringsresa, om kraften i coaching och om att våga ta första steget till att tänka nytt, bryta mönster och börja göra positiva förändringar. Eftermiddagen fylldes bland annat med workshop, reflektion och fokusövningar. Utöver detta genomsyrades dagen av en positiv atmosfär, öppenhet och inte minst - fantastiska människor. 

Vill du ta del av hela programmet - läs här. 

 

Fler events..

IMG_8235.JPG

Vi är smickrade över att intresset kring dagen var så stort. Vi kommer erbjuda fler Inspirationsdagar och events inom kort - så du som inte fick plats denna gång håll utkik! Kan du inte vänta tills dess, önskar du bli coachad eller är du intresserade av samarbeten? Hör av dig så snackar vi. 

 

Skräddarsydda Inspirationsdagar för företag

En hel- eller halvdag för ditt team kan räcka för att påbörja en positiv förändringsresa. Coaching ökar motivationen, stärker individer, skapar ny energi och lyfter nya möjligheter för din verksamhet. Vi skräddarsyr ett upplägg för er verksamhet, antingen hos er eller i våra lokaler. Det enda du behöver göra är att kontakta oss - så sköter vi resten.  

Fler bilder från Inspirationsdagen 14/4

Följ med på träningsresa!

Starta hösten med ny energi, motivation och träning

Följ med till Portugal

Nu öppnar vi äntligen bokningen för alla! Vi har utvecklat konceptet och gjort träningsresorna ännu bättre. Vill du vara en av dem som följer med till Portugal? 

Vi kick-startar hösten med coaching, träning, reflektion, motivation, yoga, god mat och en fantastisk atmosfär. Resan är ett utmärkt tillfälle för att boosta din fysiska och mentala hälsa och investera i ditt välbefinnande. De som åker på resan är de som vill ha det där lilla extra. Är du en av oss? 

MISSA INTE Frukostseminarium Och informationsträff 12 april!
(mer information nedan) 

Praktisk information om Träningsresan

Tid: 20-25 september 2018
Plats: Portugal, Peniche
Boende: Charmiga boutique hotellet Surfers Lodge
Pris: 16 900 kr (I priset ingår allt; flyg, boende, mat, PT, coaching, olika aktiviteter m.m) 

Vi vet att en god gruppdynamik är viktig. För att erbjuda bästa möjliga reseupplevelse, personlig service och individuella program har vi begränsat antal platser (max 24 st). 


Informationsmöte 12/4. Vi bjuder på frukost!

12 april är det informationsträff för dig som funderar på att boka dig och vill ha mer information. Vi håller till på Östergårds konferens kl 7:30-09:00. Det bjuds på god frukost, pepp inför resan och mer information. Du får även möjlighet att ställa frågor och träffa alla ledarna på resan.

Intresseanmälan till frukostseminarium

Boka tidigt - VINN ett exklusivt startpaket (värde 3 900 kr)

Boka innan 1 maj och säkra din plats! Då är du med och tävlar om ett individuellt start-kit där du får; 1 individuell PT-timme, 1 h coaching och 1 h kostrådgivning vid valfritt tillfälle (Värde 3 900 kr ). Du kan nyttja tillfällena inför eller efter resan - det som passar dig bäst. Mer information om tävlingen får du vid intresseanmälan eller på frukostmötet där vi berättar mer om resan och varför du bör följa med. 


På resan får du: 

 • Gruppträning på stranden och på roof-top, PT-Träning, cirkelträning på stranden
 • Fri surfing och surflektion
 • Gruppcoaching, workshop och duo-coaching
 • Yoga, mindfulness och mental träning
 • Kostrådgivning och hälsotips
 • Tid för reflektion, återhämtning och vila
 • Ny energi, motivation, pepp och ökad självmedvetenhet
 • Praktiska tips för att bibehålla en hållbar hälsa i vardagen

Resan arrangeras av Body & Mind Camp i samarbete med JHW Coaching och Charlotte F

logotype.png

För mer information läs här.
Läs mer om vårt samarbete här.
Läs blogginlägg från förra årets resa. 

Vill du boka eller veta mer? Kontakta oss! 

Bilder från förra året


JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du boka coaching eller veta mer? Kontakta oss!

Inspirationsföreläsning

Inbjuden av F-gruppen

Fira alla hjärtans dag med JHW Coaching

14 februari - på alla hjärtans dag - är Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden att inspirera och motivera föräldrar som vill bemästra ett coachande ledarskap, såväl i hemmet som på jobbet.  Föreläsningen ger nya insikter, praktiska verktyg och aha-upplevelser som utvecklar mod och viljan att utvecklas. 

För tredje gången är JHW Coaching inbjuden som föreläsare i detta fantastiska forum där drivna småbarnsföräldrar möts, delar med sig och lär av varandra. Ett unikt tillfälle där du kan fylla på med nya kontakter, kunskap och nya perspektiv tillsammans med ditt barn. 

Coaching har sin utgångspunkt i barnets eller medarbetarens egen vilja till lärande och utveckling. Ett coachande förhållningssätt hjälper dig att stärka individuell utveckling, grupputveckling och lägga en bra grund för viktiga förändringsprocesser. Resultatet blir självgående och välmotiverade människor – egenskaper som allt mer efterfrågas i dagens arbetsklimat.

Föreläsningen handlar om att våga testa, kasta sig ut och drivas av viljan att utvecklas samt om kraften i coachning, i både privata och professionella relationer. Jennifer kommer dela med sig av sina tankar och kunskap om coaching som verktyg när vi leder oss själva, kollegor och hur ett coachande förhållningssätt kan praktiseras i barnuppfostran.

Praktisk information: 

Datum: 14 februari (alla hjärtans dag)
Tid: 10.30-13.00
Plats: Studiefrämjandet, Norrtullsgatan 12N (Brygghuset)
Kostnad: 100 kr

Vill du säkra din plats på föreläsningen - klicka här
Vill du veta mer om SPIRA - ett program för föräldralediga som vill stärka sitt personliga ledarskap och nå balans mellan arbete och familj - klicka här
Läs mer om F-gruppen - klicka här

Bilder från 14 februari. Föreläsningen var helt fullbokad! Tack till alla engagerade deltagare som nyfiken delade med sig av sina tankar och frågor och bidrog till spännande diskussioner.


JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du boka coaching eller veta mer? Kontakta oss!

Nytt koncept - inspirationsdag för dig

SAVE THE DATE - 6 okt 2018

nästa Inspirationsdag för dig som missade vårens event. bokning öppnar inom kort

Välkommen på en energigivande inspirationsdag!

 

En heldag med dig i fokus

Nu erbjuder vi ett helt nytt koncept - en heldag för dig som vill få ny energi, stanna upp och få nya perspektiv. Unna dig egen tid och få en kick-start inför våren!

Den 14 april leder vi dig igenom en dag fylld av yoga, coaching, mindfulness och clean eating. Målet är att motivera, inspirera, rensa ut och fylla på! Med ett helhetsfokus får du praktiska tips och ny kunskap mot en hälsosammare vardag. 

När mår du som allra bäst? Vilka små förändringar kan du göra för att få mer av det som är viktigast för dig? Du får inspiration och unika möjligheter att prova på aktuella metoder för att nå framgång, bättre välbefinnande, balans och ett mer fokuserat och närvarande sinne.

Vi befinner oss i en vacker hemmamiljö i Saltsjöbaden strax utanför Stockholm. Under dagen serveras nyttiga mellanmål och vegetarisk mat. Anmäl dig du också!

Begränsat antal platser - så först till kvarn!

 

Lördag 14 april

Program

9.00 - Välkommen
9.15 - Yoga 60 min (alla nivåer)
10.30 - Föreläsning - Coaching som tar dig dit du vill
11.30 - Lunch
12.30 - Guidad mindfulness meditation
13.30 - Föreläsning - Antiinflammatorisk kost och Clean eating
14.30 - Paus
15.00 - Workshop - coaching och praktiska övningar
15.45 - Avslutning
16.00 - SLUT

Pris: 1450 per person (ink moms). I priset är allt inkluderat (lunch, fika, smoothies etc)
Adress: Danska Backarna 13, Rösunda Saltsjöbaden (Tågstation Ringvägen)
Klädsel: Tränings/yogakläder
Ta med: Yogamatta om du har, annars meddela oss. Om du vill anteckningsbok. 

BOKA

Anmäl dig genom att maila jennifer@jhw.se eller via intresseanmälan nedan. För att garantera din plats swisha till 123-5200241 senast 10 april. Det går även bra att betala med swish på plats. PS. Missa inte vårt påskerbjudande - boka innan 3 april och få 30% rabatt. 

På plats kommer det finnas exklusiva erbjudanden för dig som vill gå vidare med din personliga utveckling!

Klicka här för utskrivbar PDF


DSC_6532.jpg

Om oss

Jennifer Hässler Wallenborg - Cert Coach, föreläsare och grundare av JHW Coaching. Föreläser om coaching som tar dig dit du vill och ett coachande förhållningssätt som gör att du får ut mer av livet. Jennifer blandar teori och personliga erfarenheter med gruppövningar och praktiska tips. Läs mer på www.jhwcoaching.se

Charlotte .jpg
IMG_1118.jpg

Charlotte Fredriksson - Cert Kostrådgivare och yogalärare  - inleder dagen med 90 minuters yoga och avslutar dagen med en meditation, däremellan bjuder hon på nyttiga snacks och en hälsosam lunch och föreläsningen, "Clean eating och antiinflammatorisk kost i vardagen". Läs mer på www.charlottef.se 

Anna Reuterswärd - HR bakgrund, diplomerad mindfulness instruktör, föreläsare och grundare av företaget InConnection. Anna brinner för att inspirera andra till att lyssna inåt för ett mer autentiskt liv. Hon kommer hålla en föreläsning om mindfulness, inspirera med sin egna story och guida er genom några enklare mindfulness övningar så att ni bl a. kan få chansen att prova på att släppa taget om tankar. Läs mer på www.inconnection.nu

 

För mer info om oss besök oss gärna på www.jhwcoaching.sewwwcharlottef.se, www.inconnection.nu Vill du boka eller veta mer? Hör av dig!

 
IC-LOGO-3.jpg
logotyp-charlotte-f-röd-3.png
JHW Coaching färg 2.png

Nytt år - nya möjligheter! Januarierbjudande

Nytt år - nya möjligheter!

"Idag är första dagen i resten av ditt liv"

Jag antar att det är få som läser den meningen för första gången. "Det är väl sen gammalt" kanske ni tänker. Ändå tror jag att det är få som verkligen stannar upp och känner efter. Tar till sig innebörden. Förstår sitt eget ansvar. Vad vill jag med resten av mitt liv? Egentligen?

Vi är en bit in på januari och det har ramlat årskrönikor och nyårstips till höger och vänster. Nyårslöften, årssummeringar, lärdomar, måsten och borden. Visst är det bra med inspiration och nya perspektiv. Men i slutändan är det bara du som kan staka ut din rätta väg. Framåt. Mot resten av ditt liv. 

efter jullovet

På Instagram skrev jag följande text:
Med ett stort leende säger jag tack för denna gång! Har alltid tillbringat mycket tid här, privat och i jobbet och absolut älskar Åre. Den här veckan var dock något alldeles extra. Varför? Det har varit krispigt väder, soliga dagar och mängder med snö. Förutom vackert vinterlandskap har jag fått värdefull tid med familj och vänner. Kopplat bort jobb, fått nya perspektiv och laddad med energi. Skidor har alltid varit en stor passion. Målbilden att åka tillsammans hela familjen införlivades för första gången (döttrar 5 & 2 år) - bara det känns så stort!   👨‍👩👧👧😄 
Allting har bidragit till en lyckad vecka - men också en annan viktig sak. Ett kvitto på att hårt arbete ger resultat. Jag har njutit mer än vanligt, varit mer närvarande, uppskattat både små och stora saker och jag har lyssnat på magkänsla. Allt som jag arbetet mycket med sista året. Det vi tränar på blir vi bra på. Tidigare har det känts vemodigt när härliga semestrar är slut och vardagen väntar. Nu - tvärtom - känner jag mig enormt taggad inför nytt år och nya möjligheter! 2018 - hit me 👊🤗
2017 startade jag JHW Coaching utan att veta vart det skulle bära, men med stor målmedvetenhet om att jag villa ha något mer. Är glad och stolt över hur företaget utvecklats och är peppad att nå nya visioner. Min största personliga utmaning är att balansera mitt lustfyllda driv mot nya mål och utmaningar med återhämtning och att leva i nuet. Ha en bra balans mellan att prestera - och att bara få vara. Njuta . Och leva. Vi blir bra på det vi tränar på, tänker jag igen med ett leende 😄 

PS. Stort tack till alla er som följer och stöttar mig. Era likes, pepp och uppmuntran - allt värmer! Det kan vara lite för er, men för mig betyder det massor.🙏

Klicka på bilden för att följa min Instagram. 

 

Vad vill du träna på? 

Vi hjälper dig att träna

Om du för en sekund håller med mig i meningen - att vi blir bra på det vi tränar på, så undrar jag; Vad vill du bli bättre på? Vad vill du ha mer av i ditt liv? Eller mindre av? 

Det kan till exempel vara bättre hälsa, ökad arbetsglädje, mer effektivitet, mindre stress, ökad motivation, bättre företagsresultat, mindre prestationsångest, bättre ledarskap, starkare relationer, mer självkontroll eller bättre självkänsla. Alla vill vi någonting. Vad vill du?  

JHW Coaching hjälper dig och ditt företag att gå från nuläge till önskat läge. Att konkretisera syftet och sen staka ut vägen dit. Från tanke till handling. Det kan vara såväl små som stora förändringar. Oftast leder dem i slutändan ändå till samma sak - nämligen dit du helst vill. Frågan är hur länge du ska vänta innan du börjar vägen till resten av ditt liv. Det viktiga är alltså inte var du börjar. Utan att du börjar. Tränar du rätt blir vägen dock kortare. Vi hjälper dig att skapa den väg som är rätt för dig.


Erbjudande (Gäller hela januari ut)

Individuell coaching

Paketpris: Boka 5 x 60 min coaching och få 20 % rabatt

Under 5 tillfällen går vi igenom dina behov, utmaningar och önskade läge samt klargör och stärker de strategier som för dig framåt. Vi medvetandegör eventuella hinder som kan uppstå och fokuserar på dina styrkor och resurser - så att det blir tydligt vad du behöver göra för att få mer av det som är viktigast för dig. Du väljer själv tidsintervall mellan gångerna.  

Företagscoaching

Paketpris: 20 % rabatt på önskat coaching paket

Forskning visar att alla företag som satsat på coaching når bättre resultat och ökad arbetsglädje. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching för ledare och medarbetare. Varje paket skräddarsys efter ditt företags behov och önskningar så att vi på bästa sätt kan hjälpa dig och ditt företag att nå dit ni vill.

För att ta del av erbjudandet - hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer. 


JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du boka coaching eller veta mer? Kontakta oss!