Tack!

Till alla som kom på releasemingel 12/9

Tack för att du ville fira med oss!

Tack till alla 70 personer som firade med oss! Tisdagen den 12/9 kickstartade vi hösten med ett releasemingel för att fira att vi är igång med ny web, samarbetspartners, spännande uppdrag och mycket mer. Det bjöds på bubbel, snittar, tilltugg - och massa mingel! Extra tack till Whispr Group som lät oss vara i era fina lokaler på Södermalm.

På plats fanns allt från familj och nära vänner till nya samarbetspartners,  gamla kollegor, bekanta och många helt nya ansikten som ville veta mer om coaching. Vi är så glada och tacksamma att så många ville komma och förgylla vår kväll.

Förutom mingel fylldes kvällen med tävlingar och olika erbjudanden. Jennifer Hässler Wallenborg berättade kort om coaching; vad det är, varför det blivit så viktigt i hennes liv, vad hon vill med företaget JHW Coaching - och viktigast av allt - vad coaching skulle kunna innebära för dig.  

Än en gång - stort tack för all uppskattning i form av blommor och presenter men framförallt fina ord, pepp och uppmuntran i alla dess former. Det betyder mycket! Bifogat är lite bilder från kvällen. Det var så roligt att ha mingel så det dröjer nog inte länge innan vi hittar en ny anledning att fira igen:)

Är du nyfiken på vad coaching kan göra för dig? Kontakta oss så berättar vi mer.