Vilken känsla vill du ha mer av?

Nu är datum för nästa träningsresa satta!

Säkra din plats till Surfers Lodge i Peniche i Portugal 20-25 sept 2018 här


Träningsresan som innehåller allt

I samarbete med Body & MInd Camp

 

Boka dig på nästa resa 2018!

 

Hemma igen efter 5 fantastiska dagar i Portugal och efter träningsresan som innehöll allt. Ser redan fram mot nästa resa. Konstaterar att det var längesen jag kom hem från något och kände mig så nöjd och glad. Så tillfreds. Så jag blev nyfiken. Vad berodde denna härliga tillfredsställelse på? Den känslan vill jag nämligen ha mer av... :)

Att resan skulle innehålla grupp- och pt-träning, coaching, surf, yoga, mental träning, meditation och god mat hade jag förväntat mig - och förväntningarna införlivades med råge. En prick över i:et var alla härliga personer som jag fick möjlighet att coacha och lära känna. En känsla som det visade sig att jag delade med andra på resan. Alla upplevde sig själva som mer öppna, mottagliga och motiverade än tidigare.

Det är lustigt vad mycket det händer med människan när vi unnar oss själva lite tid. Men mer specifikt - tid för vad?

Tid från jobbet. Tid för träning. Tid från hemma. Tid för återhämtning. Men varför behöver vi denna tid - egentligen? Jag tror att nyckeln är reflektion. Vi tar oss sällan tid att verkligen fundera över våra liv, våra invanda mönster och på vad vi vill. Snarare än på vad vi borde. Först då kan vi fatta aktiva beslut och skapa oss förutsättningar för att leva det liv vi vill leva - snarare än att vänta på att livet ska komma till oss.

Genom att lyfta blicken, få nya perspektiv och våga se förbi ekorrhjulet tillåter du dig också känna efter. Vad vill jag ha mer av i livet - eller mindre av? Tror du på att det är möjligt fokuserar du per automatik framåt - och på det som du faktiskt kan påverka. Vi vet att vi äger ansvaret över vårt liv. Men det är skillnad på att ta steget till handling. När vi vet vad vill, varför det är viktigt för oss och när vi tror på att vi kan få det - gör vi det också möjligt att nå dit. När vi är riktigt motiverade kommer hur:et oftast av sig själv.

När vi vet vad vill, varför det är viktigt för oss och när vi tror på att vi kan få det - gör vi det också möjligt att ta oss dit. 

Jag är glad och tacksam att vara coach i ett forum där hållbar hälsa är i fokus. I en miljö som stimulerar utveckling, i ett klimat som ger energi och med människor som öppnar upp och delar med sig. På resan delade vi träning, tankar, pepp, skratt, mål och drömmar. Än en gång förundras jag över kraften som finns i mötet när viljor och tillit får ta större plats än prestation. Egentligen vill vi alla samma sak. Vi har bara olika sätt att uttrycka det på.

Så vad var det som gjorde att jag kände mig så tillfreds? För mig blev resan ett kvitto på att jag valt rätt väg. Att jag vet att det är mödan värt att våga förändras. För när vi gör det vi tycker är roligast - är vi också som allra bäst! På resan fick jag utlopp för min passion att bidra, inspirera och leda i arbetet i ett sammanhang där träning, tillhörighet och gemenskap tar stor plats. Jag tror att den tillfredsställelse jag kände efter dessa 5 dagar - helt enkelt - är glädje över att jag i Peniche var mitt allra bästa jag. Och stolthet över att jag själv skapat mig den möjligheten.

Så vad kan jag göra för att få mer av denna tillfredställelse? Jag vill fortsätta påminna mig om alla bra saker längs vägen, vidare mot nästa mål. Livet pågår ju precis just här och nu. Så varför vänta med att njuta så mycket som möjligt..

Vad är viktigast för dig i livet? När är du ditt allra bästa jag? Vad behöver du göra för att få mer av det i ditt liv? Och vad vill du stanna upp och njuta lite extra av - redan idag?

 

BOKA DIG PÅ RESAN 2018!

Intresset för nästa resa har redan varit stort och nu är datum för 2018 satta! Vill du också ge dig själv möjligheten att boosta med träning, motivation och nya perspektiv? Boka dig redan idag eller hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer. Begränsat antal platser så först till kvarn. Läs mer.

JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshop. Vill du veta mer om vad kan coaching kan göra för dig? Hör av dig med en intresseanmälan.