Inspirationsföreläsning om coaching

Få ut mer av livet genom ett coachande förhållningssätt

 

Onsdag 29/11 föreläser jag hos F-gruppen för föräldrar i karriären. Det känns extra speciellt eftersom det var exakt ett år sen jag höll min första inspirationsföreläsning på samma tema - på samma plats. Känner mig glad och tacksam för all positiv respons! Vill du veta mer om vad coaching kan göra för dig?

Ur innehållet:
- Om kraften i coaching
- För att leda andra behöver du först leda dig själv
- Så får du bättre privata och professionella relationer genom coaching
- Praktiska tips för ett coachande förhållningssätt i vardagen

Datum: 29/11
Plats: Brygghuset (Norrtullsgatan 12 N)
Tid: 10:30-13:00
Arrangör: F-gruppen

Vill du veta mer eller boka plats? Läs mer

 

JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer. Vill du boka eller veta mer? Hör av dig med en intresseanmälan!