Nytt år - nya möjligheter! Januarierbjudande

Nytt år - nya möjligheter!

"Idag är första dagen i resten av ditt liv"

Jag antar att det är få som läser den meningen för första gången. "Det är väl sen gammalt" kanske ni tänker. Ändå tror jag att det är få som verkligen stannar upp och känner efter. Tar till sig innebörden. Förstår sitt eget ansvar. Vad vill jag med resten av mitt liv? Egentligen?

Vi är en bit in på januari och det har ramlat årskrönikor och nyårstips till höger och vänster. Nyårslöften, årssummeringar, lärdomar, måsten och borden. Visst är det bra med inspiration och nya perspektiv. Men i slutändan är det bara du som kan staka ut din rätta väg. Framåt. Mot resten av ditt liv. 

efter jullovet

På Instagram skrev jag följande text:
Med ett stort leende säger jag tack för denna gång! Har alltid tillbringat mycket tid här, privat och i jobbet och absolut älskar Åre. Den här veckan var dock något alldeles extra. Varför? Det har varit krispigt väder, soliga dagar och mängder med snö. Förutom vackert vinterlandskap har jag fått värdefull tid med familj och vänner. Kopplat bort jobb, fått nya perspektiv och laddad med energi. Skidor har alltid varit en stor passion. Målbilden att åka tillsammans hela familjen införlivades för första gången (döttrar 5 & 2 år) - bara det känns så stort!   👨‍👩👧👧😄 
Allting har bidragit till en lyckad vecka - men också en annan viktig sak. Ett kvitto på att hårt arbete ger resultat. Jag har njutit mer än vanligt, varit mer närvarande, uppskattat både små och stora saker och jag har lyssnat på magkänsla. Allt som jag arbetet mycket med sista året. Det vi tränar på blir vi bra på. Tidigare har det känts vemodigt när härliga semestrar är slut och vardagen väntar. Nu - tvärtom - känner jag mig enormt taggad inför nytt år och nya möjligheter! 2018 - hit me 👊🤗
2017 startade jag JHW Coaching utan att veta vart det skulle bära, men med stor målmedvetenhet om att jag villa ha något mer. Är glad och stolt över hur företaget utvecklats och är peppad att nå nya visioner. Min största personliga utmaning är att balansera mitt lustfyllda driv mot nya mål och utmaningar med återhämtning och att leva i nuet. Ha en bra balans mellan att prestera - och att bara få vara. Njuta . Och leva. Vi blir bra på det vi tränar på, tänker jag igen med ett leende 😄 

PS. Stort tack till alla er som följer och stöttar mig. Era likes, pepp och uppmuntran - allt värmer! Det kan vara lite för er, men för mig betyder det massor.🙏

Klicka på bilden för att följa min Instagram. 

 

Vad vill du träna på? 

Vi hjälper dig att träna

Om du för en sekund håller med mig i meningen - att vi blir bra på det vi tränar på, så undrar jag; Vad vill du bli bättre på? Vad vill du ha mer av i ditt liv? Eller mindre av? 

Det kan till exempel vara bättre hälsa, ökad arbetsglädje, mer effektivitet, mindre stress, ökad motivation, bättre företagsresultat, mindre prestationsångest, bättre ledarskap, starkare relationer, mer självkontroll eller bättre självkänsla. Alla vill vi någonting. Vad vill du?  

JHW Coaching hjälper dig och ditt företag att gå från nuläge till önskat läge. Att konkretisera syftet och sen staka ut vägen dit. Från tanke till handling. Det kan vara såväl små som stora förändringar. Oftast leder dem i slutändan ändå till samma sak - nämligen dit du helst vill. Frågan är hur länge du ska vänta innan du börjar vägen till resten av ditt liv. Det viktiga är alltså inte var du börjar. Utan att du börjar. Tränar du rätt blir vägen dock kortare. Vi hjälper dig att skapa den väg som är rätt för dig.


Erbjudande (Gäller hela januari ut)

Individuell coaching

Paketpris: Boka 5 x 60 min coaching och få 20 % rabatt

Under 5 tillfällen går vi igenom dina behov, utmaningar och önskade läge samt klargör och stärker de strategier som för dig framåt. Vi medvetandegör eventuella hinder som kan uppstå och fokuserar på dina styrkor och resurser - så att det blir tydligt vad du behöver göra för att få mer av det som är viktigast för dig. Du väljer själv tidsintervall mellan gångerna.  

Företagscoaching

Paketpris: 20 % rabatt på önskat coaching paket

Forskning visar att alla företag som satsat på coaching når bättre resultat och ökad arbetsglädje. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching för ledare och medarbetare. Varje paket skräddarsys efter ditt företags behov och önskningar så att vi på bästa sätt kan hjälpa dig och ditt företag att nå dit ni vill.

För att ta del av erbjudandet - hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer. 


JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du boka coaching eller veta mer? Kontakta oss!