När Balansen SPIRAR

Föreläsning om Balans och Hållbarhet

SPIRA - program i personligt ledarskap

Den 29 november var det dags för Jennifer Hässler Wallenborgs föreläsning om Balans i det 8-veckors långa programmet i självledarskap. Deltagarna har sen tidigare fått ny kunskap, övningar och insikter kring sina värderingar, föräldrakompetenser och önskade riktningar.

Dagens föreläsning fokuserade på begreppen och frågorna; Vad är Balans? Varför är det viktigt? och Vilka metoder krävs för att skapa sig önskade balans? Deltagarna fick i grupp och individuellt diskutera och bolla tankar, känslor och idéer för att identifiera sina viktigaste fokusområden.

Diskussionerna och övningarna var en grund för kommande gruppcoaching med Jennifer. Att bli coachad i grupp innebär många fördelar; bland annat möjlighet att lyssna in och lära av varandra, hjälp att sätta ord på mål, situationer och utmaningar samt inspiration till att identifiera nödvändiga individuella actions - här och nu.

Tack alla fantastiskt drivna, inspirerande och modiga deltagare för ännu en givande dag med vår samarbetspartner F-gruppen!

Läs mer om samarbetet med F-gruppen HÄR och SPIRA HÄR .

Ta del av SPIRA´s broschyr för 2019 HÄR

Vill du ta del av fler nyheter? Tillbaka till AKTUELLT


JHW Coaching utvecklar individer, team och ledare utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till stärkt personligt ledarskap, bättre kommunikation och mer framgång. Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.