Hälsovecka på Acando

Acando bjuder in till föreläsning

Föreläsning om Balans och Hållbarhet

V 43 2018 genomförde Acando en hälsovecka för sina medarbetare med fokus att inspirera till hållbar hälsa, välmående och ökad balans. Parallellt pågår ett internt arbete för att möta föräldralediga konsulters behov av stöd och coaching för att kunna skapa sig en hållbar balans mellan karriär och familj. Initiativet togs av Michaela Wåhlberg, tidigare deltagare på F-gruppens SPIRA program och f.d. klient till Jennifer Hässler Wallenborg.

Michaela Wåhlberg_1 (002).jpg
Jennifer har verkligen hjälpt mig att identifiera vad som är viktigt för mig i livet och hur jag vill prioritera. Nu vill jag skapa samma förutsättningar för mina kollegor på Acando. Jennifer är expert på att se och möta en där man befinner - och konkretisera verktyg för att ta sig fram i önskad riktning.

Jennifer var inbjuden att föreläsa om Balans och Hållbarhet för Acandos medarbetare, såväl föräldralediga som övriga konsulter, som är intresserade av att få verktyg för att skapa balans i tillvaron. Föreläsningen gav praktiska verktyg, inspiration och övningar för att prioritera, sortera och sätta mål. På plats fanns även Executive Vice President Christer Norman.

Tillbaka till aktuellt klicka här 

 
acando logga.png

JHW Coaching utvecklar människor utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till stärkt personligt ledarskap, bättre kommunikation och mer framgång. Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.