Workshop i Köpenhamn

Kommunikationsdagar på L’ORÉAL

INCREASING TEAMSPIRIT WITH COACHING

23 oktober var Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden av Scandinavian L’Oréal Luxe PR & Communications Team för att hålla i en 3 h workshop under deras internationella kommunikationsdagar i Köpenhamn. Syftet med dagen var att skapa motivation, engagemang och öppenhet för nya förhållningssätt i syfte att öka samarbetet och transparensen mellan teamen.

Genom aktuell kunskap, praktiska metoder och ökad närvaro fick deltagarna nya insikter och verktyg för tydligare kommunikation och ökad tillit. Ett och annat skratt livade upp mellan personliga exempel och prestigelösa övningar:)

Dagen resulterade i gemensamma målbilder, tydligare visioner och en öppenhet till att forma en mer transformativ gruppkultur. Genom fortsatt arbete, träning och reflektion möjliggörs kulturförändringar och ett värderingsstyrt arbetssätt som leder till ökat resultat.

“A team is not a group of people who work togehter.
A team is a group of poeple who trust eachoter”

Stort tack till Skandinaviska PR teamet på L’Oréal som med öppet sinne, kloka reflektioner, mod och lösningsfokuserade samtal bidrog till nya förhållningssätt och ett mer samarbetsvilligt klimat.

Dagen genomfördes i givande samarbete med In Connection.

Tillbaka till Aktuellt? Läs fler nyheter HÄR


JHW Coaching utvecklar individer, team och ledare utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till stärkt personligt ledarskap, bättre kommunikation och mer framgång. Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer.