Inspirationsföreläsning

Inbjuden av F-gruppen

Fira alla hjärtans dag med JHW Coaching

14 februari - på alla hjärtans dag - är Jennifer Hässler Wallenborg inbjuden att inspirera och motivera föräldrar som vill bemästra ett coachande ledarskap, såväl i hemmet som på jobbet.  Föreläsningen ger nya insikter, praktiska verktyg och aha-upplevelser som utvecklar mod och viljan att utvecklas. 

För tredje gången är JHW Coaching inbjuden som föreläsare i detta fantastiska forum där drivna småbarnsföräldrar möts, delar med sig och lär av varandra. Ett unikt tillfälle där du kan fylla på med nya kontakter, kunskap och nya perspektiv tillsammans med ditt barn. 

Coaching har sin utgångspunkt i barnets eller medarbetarens egen vilja till lärande och utveckling. Ett coachande förhållningssätt hjälper dig att stärka individuell utveckling, grupputveckling och lägga en bra grund för viktiga förändringsprocesser. Resultatet blir självgående och välmotiverade människor – egenskaper som allt mer efterfrågas i dagens arbetsklimat.

Föreläsningen handlar om att våga testa, kasta sig ut och drivas av viljan att utvecklas samt om kraften i coachning, i både privata och professionella relationer. Jennifer kommer dela med sig av sina tankar och kunskap om coaching som verktyg när vi leder oss själva, kollegor och hur ett coachande förhållningssätt kan praktiseras i barnuppfostran.

Praktisk information: 

Datum: 14 februari (alla hjärtans dag)
Tid: 10.30-13.00
Plats: Studiefrämjandet, Norrtullsgatan 12N (Brygghuset)
Kostnad: 100 kr

Vill du säkra din plats på föreläsningen - klicka här
Vill du veta mer om SPIRA - ett program för föräldralediga som vill stärka sitt personliga ledarskap och nå balans mellan arbete och familj - klicka här
Läs mer om F-gruppen - klicka här

Bilder från 14 februari. Föreläsningen var helt fullbokad! Tack till alla engagerade deltagare som nyfiken delade med sig av sina tankar och frågor och bidrog till spännande diskussioner.


JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du boka coaching eller veta mer? Kontakta oss!