Fullbokad Inspirationsdag 14/4

Vill du ta del av fler nyheter under aktuellt? Klicka här. 

Stort intresse för Inspirationsdagen

TACK till alla som deltog!

IMG_6089.JPG

Vilken dag! Det var mycket känslor efter Inspirationsdagen i lördags 14/4. Glädje och stolthet över att så många valde att spendera dagen med oss i våra nya fina lokaler i Saltsjöbaden för att bli coachade och inspirerade till hållbar hälsa och ökat välmående. 

Det var en intensiv och energirik dag fylld med engagemang, nyfikenhet och intressanta diskussioner. STORT TACK till alla som deltog och bidrog till den härliga stämningen! Och till vårsolen som valde att titta fram så att vi kunde avnjuta den vegetariska lunchen i trädgården:) 

Tack till samarbetspartners Charlotte F för yogapass, kostrådgivning och god mat, Blueberry för spons och nyttiga bars och till In Connection för grymt bra och inspirerade mindfulness övningar.

Syftet med dagen var att fylla på, rensa ut och få nya perspektiv. Motivera och ge inspiration till att göra önskade positiva förändringar. Vi bjöd på kunskap inom aktuella metoder blandat med praktiska övningar. Dagen började med yoga och följdes med en inspirationsföreläsning på temat Coaching - som tar dig dit du vill. Jennifer Hässler Wallenborg berättade om sin egen förändringsresa, om kraften i coaching och om att våga ta första steget till att tänka nytt, bryta mönster och börja göra positiva förändringar. Eftermiddagen fylldes bland annat med workshop, reflektion och fokusövningar. Utöver detta genomsyrades dagen av en positiv atmosfär, öppenhet och inte minst - fantastiska människor. 

Vill du ta del av hela programmet - läs här. 

 

Fler events..

IMG_8235.JPG

Vi är smickrade över att intresset kring dagen var så stort. Vi kommer erbjuda fler Inspirationsdagar och events inom kort - så du som inte fick plats denna gång håll utkik! Kan du inte vänta tills dess, önskar du bli coachad eller är du intresserade av samarbeten? Hör av dig så snackar vi. 

 

Skräddarsydda Inspirationsdagar för företag

En hel- eller halvdag för ditt team kan räcka för att påbörja en positiv förändringsresa. Coaching ökar motivationen, stärker individer, skapar ny energi och lyfter nya möjligheter för din verksamhet. Vi skräddarsyr ett upplägg för er verksamhet, antingen hos er eller i våra lokaler. Det enda du behöver göra är att kontakta oss - så sköter vi resten.  

Fler bilder från Inspirationsdagen 14/4