JHW Coaching föreläser hos Businesswomen.se

Vill du ta del av fler nyheter under aktuellt? Klicka här. 

JHW Coaching föreläser på karriärsnätverk

Lyckad kväll igår på Businesswomen.se månadsträff

Igår 16/5 samlades 30 st talangfulla kvinnor på scandic Haymarket på Hötorget på Businesswoman.se nätverksträff. Varje månad bjuder nätverket in en ny aktuell gästföreläsare som ska inspirera, dela med sig av kunskap, erfarenheter och matnyttiga tips. Igår var temat "Personlig utveckling - investera i dig själv" och Jennifer Hässler Wallenborg var stolt över att vara inbjuden för att föreläsa på ämnet!

Kvällen bjöd på bubbel, god mat, härlig energi och många nya kontakter. Inledningsvis fick alla presentera sig kort, göra en kort sökning (om det är något de är ute efter just nu) samt tacka någon eller dela med sig av ett tips. Ett bra sätt att komma i stämning och börja Inspirationskvällen på. 

Coaching som tar dig dit du vill

Jennifer Hässler Wallenborgs föreläsning handlade om coaching som tar dig dit du vill. Om att våga drömma fritt, bryta mönster och skapa positiva målbilder. Vikten av självledarskap och individens egna ansvar lyftes och det reflekterades i grupp om varför coaching är ett så bra verktyg i den personliga utvecklingen och hur man kan strukturera tankarna för att enklare konkretisera sitt nästa steg. 

Vanligaste bromsklossarna

Avslutningsvis delade Charlotta Lundin, en av grundarna till nätverket, med sig av sina erfarenheter från att själv ha karriärscoachat 500 kvinnor. Dessa samtal presenterades i insikten att de två vanligaste bromsklossarna för kvinnor att våga följa sina drömmar är 1) Ovissheten och 2) Kontrollbehovet. Andra stopp eller hinder är oron över vad andra ska tycka, föreställningen att "man gör inte så" och att egna råd ofta gäller andra men inte oss själva.. Känner du igen dig?:) 

Mer om karriärsnätverket Businesswomen.se

Ovan reflektioner blev en drivkraft för Charlotta Lundin att starta nätverket Businneswomen.se i syfte att skapa en plattform för kvinnor att mötas, lära av och peppa varandra - IRL. Ett fantastiskt bra och välbehövt initiativ om du frågor mig! 

Är du nyfiken på att veta mer om nätverket? Läs mer här! Tors den 14 juni är det sommaravslutning. Denna kväll är till skillnad från andra nätverksträffar öppna för alla - så anmäl dig du också. Hoppas vi ses där! 

LoggaBW1.jpg

JHW Coaching - för företag & individer som vill mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss!