Coaching optimerar din semester

Sommarerbjudande för dig

Investera i dig själv och din värdefulla ledighet 

Solen värmer, semestern närmar sig och den bästa tiden är just nu. För många ja. Men faktum är att många svenskar också känner sig stressade inför semestern och oro för att deras förväntningar inte ska införlivas.  

Det mest effektiva sättet för att skapa positiva vanor och öka möjligheterna för att nå sina målbilder är att arbeta proaktivt. Ledighet är en viktig tid för återhämtning och avkoppling. Vi på JHW Coaching vill att du ska få ut så mycket som möjligt under denna tid och har därför ett sommarerbjudande som optimerar din semester.

Passa på att investera i din personliga utveckling och få bättre förutsättningar för en oförglömlig sommar! Genom att ge dig själv möjlighet att träna och applicera nya kunskaper i praktiken skapar du även ett lärande för livet. 

SOMMARERBJUDANDE

3 x 60 min coaching
Pris privat: 2 900 kr (ord. pris 3 570 kr) 
Pris Företag: 3 700 kr (ord. pris 4 350 kr) 

Anledningarna till att individer bokar coaching är många. Några exempel är för att öka välbefinnandet, minska stress, nå mer framgång, prioritera och sortera, identifiera styrkor och drivkrafter, få bättre relationer, öka motivationen och skapa hållbar hälsa. 

Läs mer om coaching här och om processen här
(Alla priser är ink. moms) Gäller tom 10 juli. 

Hör av dig för mer information eller boka tid direkt för att ta del av erbjudandet. 

Välkommen!


JHW Coaching - för företag & individer som vill mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer om oss Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss!