Amazing possibilities

Amazing possibilities

Led dig själv till nya möjligheter

För snart två år sedan träffade jag Ursula för första gången på ett nätverksmingel. Vi hamnade vid samma rundaborddiskussioner en fin vårkväll i Vintersalen på Grand Hotell. ”Vilka snygga skor du har!” utbrast hon till mig och jag sken upp glad över komplimangen. Här – ta mitt kort" sa hon. Jag gillar din energi. Låt oss hålla kontakten.

Led dig själv, led andra, led verksamheten

Ni som följt mig vet hur stor vikt jag lägger vid att leva värderingsstyrt. Coaching har personligen gett mig verktyg som jag tidigare inte kunnat sätta ord på att jag saknade. Både för mitt eget självledarskap och för att kunna arbeta med andras. Som entreprenör har jag fått lära mig leda mig själv, i såväl med- och motgång (jag skulle gärna skriva endast medgång men det vore inte sanningsenligt) 😊 Viktigast av allt så har jag tvingats att lära mig att lita på min egen intuition, vilket med handen på hjärtat ibland varit lättare sagt än gjort.

När du ser en möjlighet kommer det ofta fler på vägen

Det är med stor glädje och stolthet som jag berättar att jag fått erbjudande om att bli en del av Amazing Leaders. De har arbetat med att utveckla det personliga ledarskapet och den emotionella intelligensen hos företag och ledare i snart 10 års tid. Amazing Leaders erbjuder en professionell plattform där det ryms ett stort nätverk och mycket kompetens. Att ledarskapet är viktigt och aktuellt vet vi - ändå saknar vi ofta verktygen för HUR. Min magkänsla var god redan vid första mötet med Ursula. Nu känns det roligt och spännande att bli en del av hennes Amazing crew! Det finns ett stort värde att inspireras och lära av andra.

Amazing Women

Värdet av nätverk, mentorskap och coaching är enormt idag, inte minst hos kvinnor i ledande positioner. Utöver coaching & team- och ledarutveckling kommer jag att fokusera på att vidareutveckla ledarprogrammet Amazing Women. Programmet vänder sig till drivna kvinnor som vill växa i sin specialist- eller ledarroll, stärka sin potential och utveckla sitt självledarskap. För företag finns det ett stort värde av att synliggöra och uppmuntra fler kvinnor att nå högre positioner i samhälle och näringsliv. En viktig och högaktuell fråga som kickar igång mitt personliga engagemang. Flera stora svenska och internationella bolag har valt att nominera sina talangfulla kvinnor.

Hör gärna av dig!

Numera sitter jag i fina ljusa lokaler på Grevgatan 34 tillsammans med Amazing Leaders. När du är nyfiken på att veta mer om oss hör av dig! Vi bjuder på nybryggt kaffe eller kommer gärna till ert kontor och lyssnar in era behov.

JHW Coaching färg 2.png


Bästa hälsningar

Jennifer Hässler Wallenborg
Coach, konsult och föreläsare
Grundare av JHW Coaching


blob

Om programmet

Är du kvinna och arbetar som ledare eller specialist idag och vill växa i din ledarroll? Amazing Women är ett öppet program som ger dig verktyg som lär dig leda dig själv och andra med EQ som bas. Du ökar din personliga effektivitet som gör dig tryggare i beslutsfattandet. Hör av dig så berättar vi mer!