Nytt samarbete

Nya möjligheter

JHW Coaching blir en del av Amazing Leaders

JHW Coaching har utökat sin verksamhet och vi är stolta över att numera vara en del av Amazing Leaders !Det ger oss unika möjligheter att möta den stora efterfrågan som finns hos ledare, team och medarbetare att utveckla sitt personliga ledarskap och lära sig leda dynamiskt.

I snart 10 år har Amazing Leaders möjliggjort enastående ledarskap i näringslivet och coachat förebilder som andra vill följa. Genom emotionell intelligens, coaching, neurologisk och evidensbaseda forskning erbjuder vi skräddarsydda upplägg för individer, team samt ledarskapsprogram.

Tillsammans är vi en härlig samling människor med olika personligheter och bakgrund som med passion utvecklar individer och företag. Vi har väldigt roligt tillsammans och brinner för att göra skillnad. Det är det som är hemligheten bakom alla våra kunders förflyttning från Great till Amazing. Det sker i det mänskliga mötet. Genom väl definierade processer skapas en solid plattform som möjliggör en hållbar tillväxt. Vi älskar att kunna mäta resultaten av våra kunders investeringar.

Våra erbjudanden:

  • Amazing Leader - Individuell coachning

  • Amazing Team -Teamutveckling

  • Amazing Leadership Program - Ledarskapsprogram

  • Amazing Women Program - Ledarprogram för kvinnor

  • Amazing Career - Karriärcoachning

  • Amazing Change - Kultur och förändringsledning

  • Amazing Employees - Medarbetarutveckling

Läs mer om dessa erbjudanden HÄR

Making visions come alive through empowering leadership

Tillbaka till START
Läs fler nyheter under AKTUELLT


Vill du veta vilka positiva effekter vi kan skapa för ditt företag? Hör gärna av dig!