Ledarprogram för kvinnor

Amazing Women - ledarprogram för kvinnor

Skapa dynamiska ledarkulturer

Stärk ditt personliga ledarskap och bli en förebild för andra!

Vi har utbildat över 100 modiga ledare i näringslivet via ledarprogrammet Amazing Women. Med fokus på metoder och förhållningssätt som utvecklar ledare, självledarskap och emotionell intelligens samlas kvinnor från olika branscher och utvecklar både sig själva och sitt professionella nätverk.

Vi har initiativet, Golden Rules of Leadership, som grund i vårt ledarskapsprogram med den globala intentionen att få fler talangfulla kvinnor att ta sig till högre positioner i samhälle och näringsliv. Programmet innehåller coachning, utbildning och mentorskap och bygger på forskning inom ledareffektivitet, emotionell intelligens, neuroscience och mindfulness.

Fullbokat program - säkra din plats till hösten

Vårens program blev helt fullbokat och vi är glada att så många kvinnor vänder sig till oss när de vill ta nästa steg! Programmet har endast 12 platser för att garantera hög kvalitet och exklusivitet. Du kan anmäla dig själv eller nominera kvinnor i din organisation som du vill synliggöra och lyfta som förebilder.

Datum för höstens program 2019

Amazing Women-bild_shutterstock_282021476.jpg
  • 9 & 10 oktober, 12 november, 10 december, 16 januari, 14 februari (1h webinar)

Läs mer om programmet HÄR

Vill du veta om ledarprogrammet Amazing Women? Hör gärna av dig så berättar vi mer!


Ensure sustainable and dynamic growth by engaging Amazing Women
- Inbjudan till frukostseminarium 3/9 LÄS MER

Tillbaka till START

Fler nyheter under AKTUELLT