Ledarprogram för kvinnor

Amazing Women - ledarprogram för kvinnor

Skapa dynamiska ledarkulturer

Stärk ditt personliga ledarskap och bli en förebild för andra!

Vi har utbildat över 100 modiga ledare i näringslivet via ledarprogrammet Amazing Women. Med fokus på metoder och förhållningssätt som utvecklar ledare, självledarskap och emotionell intelligens samlas kvinnor från olika branscher och utvecklar både sig själva och sitt professionella nätverk.

Vi har initiativet, Golden Rules of Leadership, som grund i vårt ledarskapsprogram med den globala intentionen att få fler talangfulla kvinnor att ta sig till högre positioner i samhälle och näringsliv. Programmet innehåller coachning, utbildning och mentorskap och bygger på forskning inom ledareffektivitet, emotionell intelligens, neuroscience och mindfulness.

Fullbokat program i vår - säkra din plats till hösten

Vårens program blev helt fullbokat och vi är glada att intresset växer för frågan, från såväl beslutsfattare och organisationer och från kvinnor som vill ta nästa steg! Nu har vi satt datum för hösten. Programmet har endast 12 platser så skicka in din ansökan eller ditt intresse redan idag så berättar vi mer. Du kan även nominera kvinnor i din organisation som du vill synliggöra och lyfta som förebilder.

Datum för hösten 2019

Amazing Women-bild_shutterstock_282021476.jpg
  • 9 & 10 oktober

  • 12 november

  • 10 december

  • 16 januari

  • 14 februari (1h webinar)

Läs mer om programmet HÄR

Vill du veta om Amazing Women? Hör gärna av dig så berättar vi mer!


Tillbaka till START

Fler nyheter under AKTUELLT