Vill du ha balans mellan arbete och familj?

Vill du ta del av fler nyheter under aktuellt? Klicka här. 

SPIRA - ett utvecklingsprogram för föräldrar 

I samarbete med F-gruppen

Vill du ha hjälp med att sätta en personlig plan för att få ihop livspusslet? Då är SPIRA-programmet rätt för dig! Du får verktyg för en hållbar och utvecklande karriär och låter din personliga utveckling spira under småbarnsåren. Under 13 veckor får du handledning och inspiration för att bygga din personliga plan och skapa balans mellan karriär och familj. Du tillhör en liten grupp som gör workshops mellan föreläsningarna och utmanar varandra för att utvecklas i sitt personliga ledarskap. Programmet erbjuder förutom föreläsningar och reflektion i grupp också en strukturerad dialog med din ledare och möjliggör en inspirerande tid som föräldraledig.

Läs mer om SPIRA

Jennifer Hässler Wallenborg är programmets gruppcoach och en av föreläsarna i karriärsutbildningen SPIRA. Jennifer är även en av inspirationsföreläsarna på F-gruppens öppna inspirationsträffar för föräldrar som vill kombinera karriär och familj. Läs mer här.

Övriga föreläsare är bland annat:

Tiina Bruno, grundare av konceptet Föräldrasmarta Företag/ Parentsmart Employers & Barbara Westertaklax med bakgrund som personalchef, socionom, coach, KBT-terapeut. 

 

Säkra din plats på SPIRA!

Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer. Vill du ha mer info om F-gruppen? Läs under samarbetspartners


JHW Coaching utvecklar människor utifrån ett helhetsperspektiv. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och coaching som leder till stärkt personligt ledarskap, bättre kommunikation och mer framgång.