Vill du ha balans mellan arbete och familj?

Datum för höstens program 2018 kommer inom kort! Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig för mer info!

Vill du ta del av fler nyheter under aktuellt? Klicka här. 

Talent management under föräldraledigheten

I samarbete med F-gruppen

Vill du ha hjälp med att sätta en personlig plan för att få ihop livspusslet? Då är SPIRA-programmet rätt för dig! Du får verktyg för en hållbar och utvecklande karriär och låter din personliga utveckling spira under småbarnsåren. Under 13 veckor får du handledning och inspiration för att bygga din personliga plan och skapa balans mellan karriär och familj. Du tillhör en liten grupp som gör workshops mellan föreläsningarna och utmanar varandra för att utvecklas i sitt personliga ledarskap. Programmet erbjuder förutom föreläsningar och reflektion i grupp också en strukturerad dialog med din ledare och möjliggör en inspirerande tid som föräldraledig.

Läs mer om SPIRA

Jennifer Hässler Wallenborg är programmets gruppcoach och en av föreläsarna i karriärsutbildningen SPIRA. Jennifer är även en av inspirationsföreläsarna på F-gruppens öppna inspirationsträffar för föräldrar som vill kombinera karriär och familj. Läs mer här.

 

Säkra din plats på SPIRA 2018!

Nu kan du boka din plats på SPIRA 2018! (Start 5 mars). Hör av dig med en intresseanmälan så berättar vi mer. Bokar du via JHW Coaching erhåller du 15 % rabatt. Vill du ha mer info om F-gruppen? Läs under samarbetspartners

JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshop. Läs mer. Vill du boka eller veta mer om vad kan coaching kan göra för dig? Hör av dig med en intresseanmälan!