Våra coacher

JHW Coaching består av ett nätverk med coacher, utbildare och chef- & ledarexperter för att säkerställa att vi alltid kan möta dig och ditt företags unika behov och utmaningar.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag att nå positiv förändring? Hör av dig med en intresseanmälan. Vi sätter ihop rätt team utifrån dina behov, utmaningar och mål.

 

VI SOM ARBETAR SOM COACHER

Jennifer hässler wallenborg

Jennifer H Wallenborg fokuserar på att hitta det som är viktigt för att kunna locka fram den riktiga motivationen och självmedvetenhet hos varje individ. Jennifer arbetar både med enskilda individer, företag och grupper. Jennifer har sin bas i den mentala träningen men använder även andra väletablerade metoder. Grundare av JHW Coaching, föreläser, utbildar och arbetar som coach i olika tränings- och gruppsammanhang.

 
170302 Alexander_12A4832.jpg

Alexander Holmberg

Alexander Holmberg är ledarexpert och har 15 års erfarenhet av chefsutveckling, handledning, coaching, föreläsning och kommunikation. Medverkar bland annat i SVT Gomorron Sverige & Tidningen Chef. Alexander är även huvudutbildare på "Det tydliga ledarskapet" och "Det coachande ledarskapet" via Ledarbildarna. 

 
 
yamina-ehnedal-640x360px.jpg

Yamina Enedahl

Yamina Enedahl är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning och licensierad mental tränare med mer än tio års erfarenhet av att coacha och inspirera individer, grupper och ledare. Yamina är engagerad inom ämnen som prestation, motivation, ledarskap. Hon förespråkar förändring och arbetar aktivt i nationella projekt kring hur den mentala träningen kan och bör digitaliseras.

 

Anette Ljungqvist

Anette Ljungqvist arbetar främst med stresshantering med KBT, personlig utveckling och samtalsstöd. Bakgrund som sjuksköterska, hälsopedagog, projektledare inom företagshälsovården, operativ chef och utbildare inom ledarskap och kommunikation. En stor drivkraft är att jobba med varje individs välmående och potential.

 
Sofie Järdler.jpg

Sofie Järdler

Sofie Järdler är utbildad Personalvetare, Coach och Personlig Tränare med erfarenhet av att leda, motivera och inspirera människor. Brinner för människors personliga utveckling, både på det fysiska och mentala planet, att tillsammans ta fram individens fulla potential och utveckla helheten hos individen. Har även goda erfarenheter inom team- och grupputveckling  på olika arbetsplatser.