Inbjudan webinar 1/9

ENSURE SUSTAINABLE AND DYNAMIC GROWTH BY ENGAGING AMAZING WOMEN

Inbjudan till Webinar 1/9

Utveckla rätt förmågor för att motivera, engagera och hantera förändring

Vi vet att ledarskapet har en avgörande roll för team och medarbetares framgång och att jämställda företag skapar mer dynamiska kulturer. Ändå går utvecklingen inte tillräckligt snabbt. Hur säkerställer du och din verksamhet att ni ligger i framkant och arbetar proaktivt.

DU FÅR MÖJLIGHET

Vi bjuder på senaste forskningen om neuroscience, praktiska verktyg, framgångsexempel och nya perspektiv för att skapa hållbara kulturer. Du får möjlighet att utveckla din och/eller din verksamhets ledarförmågor och få metoder för att stärka och ge ökat utrymme för kvinnor i organisationen.

AMAZING WOMEN - DIN INSATS GÖR SKILLNAD

För att möta framtidens utmaningar och möjligheter krävs emotionellt starka, modiga och medvetna ledare. Nu ger vi dig möjligheten att bli en förebild i samhället och öppna upp för jämställd kompetens!

Vi lyfter förebilder och framgångsexempel

Du får även lyssna på ledare som delar med sig av sina erfarenheter och framgångsexempel kring att leda som kvinna, utvecklas i sitt självledarskap och varför de brinner för att arbeta för en jämställdhetsstrategi.

Birgitta Zommarin; Head of Technology Financing & Loans, SEB
Lina Björklund; Team Lead, Partner & Senior konsult, XLENT

PRAKTISK INFORMATION

Webinariet är kostnadsfritt och sker på zoom. Du får ett bekräftelsemail med en länk efter din anmälan.
Se inbjudan här!

Tid: 09:00 - 09:55
Var i god tid!

Varmt välkommen!

_M210863c.jpg
_M211567c.jpg
 

Webinaret sker i samarbete med Amazing Leaders och leds av Pia Santesson & Jennifer Wallenborg ledarutvecklare och ansvariga för Amazing Women Program.