Vill du ge bort något som är viktigt – på riktigt?

Julklappen som är viktig på riktigt

Vill du ge bort något som verkligen betyder något?

 Är du trött på att köpa prylar som aldrig används? Vill du ge bort något som skiljer sig från andra klappar? Som kan bli avgörande och viktigt - på riktigt? Då har vi julklappen för dig!

 

Ge bort det som är viktigast för den du bryr dig om!

Genom coaching får man hjälp att prioritera i livet. Vad vill jag ha mer av – eller mindre av? Genom att fokusera på styrkor och drivkrafter blir det möjligt att gå från tanke till handling och nå dit man vill. Coaching utmanar, ger nya perspektiv och skapar mod och insikt att göra de positiva förändringar som är viktigast i livets små och stora frågor.

Idag går allting väldigt fort och vi glömmer ofta bort oss själva. Att kunna bocka av nästa punkt på to-do listan kan upplevas viktigare än att ta sig tid att reflektera, känna efter och ställa sig själv några viktiga frågor. Lever jag mitt liv så som jag verkligen vill, eller så som jag tror förväntas av mig?

Vad skulle kunna hända om du gav dig själv eller någon du bryr dig om möjligheten att gå i coaching? Ge dig själv egentid som gör skillnad eller ge bort en julklapp till medarbetaren, nära eller kära.

 

JHW Coachings julerbjudande

”Två för en”

För dig, nära eller kära (Privat)

2 x 60 min individuell coaching (betala endast för 1)
Pris: 950 kr (ord. pris 1900 kr) 

För chefen eller medarbetaren (Företag)

2 x 60 min individuell coaching (betala endast för 1)
Pris: 1 250 kr (ord pris 2500 kr)

Erbjudandet gäller tom 31/12 2017. Alla priser är ex moms.

 

Ta del av erbjudandet

För att ta del av erbjudandet fyll i dina kontaktuppgifter här. Inom 24 h får du en faktura och ett värdebevis per mail. Värdebeviset kan du sedan behålla själv, eller ge bort i julklapp.

Har du några frågor?
Tveka inte att höra av dig!

GOD JUL!

 

JHW Coaching - för den som vågar vilja ha mer. Vi erbjuder individuell coaching, företagscoaching, föreläsningar och workshops. Läs mer. 

present-932219_1920.jpg